USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Маємо план на випадок відсутності електроенергії, – директор «Луцькводоканалу»

12 Жовтня 2022 11:14
Комунальне підприємство «Луцькводоканал», яке здійснює, зокрема, централізоване водопостачання, на випадок зникнення електроенергії протягом тривалого часу має план екстрених заходів.

Про це йшлося 12 жовтня під час засідання виконавчого комітету міськради.

Директор комунального підприємства «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк запевнив, що у випадку зникнення електроенергії на тривалий період є план відповідних заходів.

«Ми маємо засоби резервного живлення. Є план заходів на випадок зникнення електроенергії, аби тривалий час подавати воду. Ми знайдемо додаткові резервні елементи, аби підтримувати наявність води в мережі», – наголосив він.

Читати ще: Запаси води в Луцьку є, але незайве запастися додатково, – мер Поліщук

Нагадаємо, мешканців Луцької громади попереджали про можливі перебої з електро- та водопостачанням. Опублікували алгоритм дій у разі раптового припинення електропостачання, водопостачання і водовідведення.

Також лучан і волинян у цілому просили зробити запас води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus