USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майно санаторію у Згоранах можуть поділити між громадою і «Лісовою піснею»

6 Березня 2021 18:55
Головненська громада готова забрати навчальний корпус санаторію, а спальний корпус використовуватиме санаторій «Лісова пісня».

Про це стало відомо під час пресконференції щодо 100 днів роботи Волинської обласної ради.

Нагадаємо, обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Згорани» передали «Лісовій пісні». Саме зараз там тривають ремонтні роботи в спальному корпусі.

Читати ще: Цілюща мінеральна вода і добудова басейну. Які перспективи розвитку санаторію «Лісова пісня»

А ось навчальний корпус, повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, готові віддати Головненській громаді. Адже там є проблеми з розміщенням учнів у школах як Згоран, так Головного: проєкт будівництва нової школи не потрапив в перелік об’єктів, які фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку.

«Навчальний корпус не використовується. У нас є кілька варіантів. Можливо його можна передати Головненській громаді, де є проблеми зі школою. І в Згоранах школа теж трошки переповнена. У тому корпусі можна вже через тиждень навчати дітей. Це чудова школа з класами, спортзалом. Під час літніх канікул можна зробити там в залі і коридорах ремонт. У подальшому можна замінити, де треба, вікна, облаштувати територію. Котельня теж готова опалювати приміщення. Ми будемо говорити з громадою і вже є в них рішення сесії, щоб прийняти це приміщення до себе у власність», – запевнив він.

Також на території санаторію є старі будови, зведені вже давно і які перебувають в аварійному стані. А їх реконструкція може коштувати більше, аніж нове будівництво.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 7 Березня 2021 07:59
А знову відкрити як санаторій хто забороняє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus