USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Майора, який збив курсанток у Києві, взяли під варту

27 Серпня 2020 08:19
Шевченківський райсуд Києва взяв під варту майора медичної служби Володимира Холодного. Він у нетверезому стані збив трьох курсанток Української військово-медичної академії у Києві. Дівчата у важкому стані перебувають у лікарні, двом із них ампутували по одній нозі.

Про обраний запобіжний захід для майора пише військова прокуратура центрального регіону.

Відомо, що чоловіка відправили під варту на 60 діб. Тобто за ґратами він перебуватиме щонайменше до 23 жовтня.

Як пише 5 канал, Холодний у суді розкаювався за скоєне. Він наголосив, що не намагатиметься уникнути покарання.

Читати ще: «Коли їх виймали зі швидких, санітари плакали»: подробиці ДТП з курсантками в Києві

«Для мене пріоритети в житті – це честь і совість. Те, що я скоїв, я каюсь, і буду нести цей хрест через все своє життя. Я хочу вибачитися перед усіма. Перед всіма, хто мене знає – мої друзі, знайомі. Прошу надати мені таку можливість і надавати допомогу потерпілим», – сказав він.

Зауважимо, що Холодному загрожує до 8 років позбавлення волі за п’яну аварію з важко травмованими людьми.

Моторошна ДТП сталася 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній. П’яний водій на Toyota Prius в’їхав у групу курсанток. Під колесами авто опинилися три дівчини. Їх у тяжкому стані доправили до військового госпіталю.

Двом із них провели термінові операції, під час яких ампутували по одній нозі. Інша дівчина отримала переломи обидвох ніг.

Винуватець ДТП Володимир Холодний – 46-річний майор, начальник курсу факультету підготовки військових лікарів.. За кермом він перебував у нетверезому стані, у крові в нього виявили 2,9 проміле алкоголю, що майже у 1,5 раза перевищує норму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 27 Серпня 2020 08:27
Це уже нічого не змінить. У дівчат скалічене життя. І будуть знову смерті , трагедії доти доки КОЖЕН з нас не перестане бути толерантним до п"яних за кермом, доти доки у нас будуть толерантними до тих хто перевищує швидкість, порушує правила.Це стосується і до пішоходів, які перебігають дорогу де заманеться. Ми приречені на акі історії до того часу, доки в суспільстві не стануть відноситися до тих хто сідає за кермо випивши алкоголь як до педофілів, сєпарів, іншої мразоти.
Сині Шаровари Показати IP 27 Серпня 2020 09:26
Слава Україні!!!
моска львов Показати IP 27 Серпня 2020 09:29
Вже вчора повинен бути наказ МО України про позбавлення військового звання и звільнення з військової служби. Де вони ? А дали не треба його судити - ампутувати йому треба три ноги !
Показати IP 27 Серпня 2020 09:30
Та що б він пафосно не говорив, він не посто покалічив, він поламав життя не лише дівчаткам, а й їхнім близьким. Занадто м'яка відповідальність за таке. І вважається, що злочини в сфері дтп є необережними, але напився і сів за руль, це хіба не умисні дії?! Чи вискочив на зустрічну, це не умисні дії?! Мабуть правильно було б не судити, а садити в авто, заставити розігнатись і без тормозів влупитись в бетонну стіну. Які наслідки будуть такі і будуть. Катюзі по заслузі.
Дзвоніть на 102 Показати IP 27 Серпня 2020 10:03
Героїв АТО/ООС не судять. Захисник України, перебував на фронті, має державні нагороди, військова характеристика з останнього місця служби до військово-медичної академії позитивна.
янеробот до Дзвоніть на 102 Показати IP 27 Серпня 2020 12:51
навіть якщо це сарказм - то що Ви мелете?
777 Показати IP 27 Серпня 2020 11:40
Честь и совесть? Скотина пьяная.ты о чем мелешь вообще. Какая совесть у тебя.откуда???
Україна-руїна Показати IP 27 Серпня 2020 12:39
Судді всіх рівнів країни-руїни 29 років співучасники пекла, яке в країні і яке роблять пяниці і наркомани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus