USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Майже 100 га земель оборони на Ковельщині повернули державі. Їх вартість – 1,8 млрд грн

15 Квітня 2024 22:03
Господарський суд Волинської області задовольнив сім позовних заяв Ковельської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до Рівненської сільської ради Ковельського району.

Йдеться про повернення державі земельних ділянок площею 91,87 га й вартістю 1,8 млрд грн, які належать до земель оборони і є прикордонною смугою уздовж українсько-польського кордону. Про це інформує прокуратура Волині.

Прокурори в суді довели незаконність інвентаризації земельних ділянок, розташованих між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень, як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше їх вибуття із державної власності.

Землі повернуті державі.

Читати ще: На Волині у власність держави повернули лісові землі вартістю 3 мільйони

Нагадаємо, на Волині у власність держави повернули 7,9 га земель лісового фонду вартістю майже 170 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus