USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Волині у підприємства забрали землі оборони вартістю понад 61 мільйон

4 Січня 2024 07:39
Господарський суд Волинської області задовільнив позов Камінь-Каширської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до Любешівської селищної ради та суб’єкта господарювання.

Про це інформує прокуратура області.

Зокрема, суд визнав недійсними і скасував рішення органу місцевого самоврядування та договори оренди, скасував державну реєстрацію 27 земельних ділянок, що належать до земель оборони, вартістю понад 61 млн грн, та повернув їх до земель державної власності.

Читати ще: На Волині державі повернули землі оборони вартістю майже 225 млн грн

Прокурори в суді довели, що земельні ділянки, розташовані між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень, надані селищною радою в оренду приватному підприємству для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, мають перебувати лише в державній власності і використовуватися тільки як землі оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus