USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майже півтисячі обдарованих волинських школярів відпочивають у Буковелі

31 Жовтня 2018 09:44
Майже 500 обдарованих волинських школярів отримали прекрасну винагороду за свої досягнення – відпочинок у Міжнародному дитячому центрі «Артек-Буковель». Карпати зустріли юних волинян сонячною погодою та чудовими краєвидами. Тож без сумніву – осінні канікули вдадуться на славу та надовго залишаться у пам’яті приємними спогадами, інформує прес-служба Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

На території табору знаходяться всі необхідні об’єкти для проведення розвиваючих і спортивно-розважальних заходів: концертні зали, приміщення для гурткової роботи, спортивні майданчики. Свіже повітря, фізичні заняття, пісні, веселий і дружній колектив – що ще потрібно дітям для гарного відпочинку? Знайомство, вибір голови загону, оформлення газети, визначення девізу та багато іншого: другий день у Буковелі – насичений та цікавий. Попереду ще більше розваг, конкурсів та змагань, тож сумувати не доведеться нікому. Вже завтра юні артеківці піднімуться на гору Буковель, готуватимуться до творчих презентацій загонів «Нові обличчя Артек-Буковель», а ввечері відбудеться церемонія відкриття зміни «Покоління Z-артеківців».

Зазначимо, провести 10 днів у мальовничих Карпатах волинські школярі отримали завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Упродовж семи років, у рамках проекту «Відпочинок у Буковелі», Фонд надав можливість поїхати у самісіньке серце Карпат обдарованим дітям Волині. Це переможці обласних олімпіад, конкурсів-захистів Малої академії наук, діти, які мають перемоги у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, олімпіадах. За цей час нагоду відпочити в Буковелі отримали 9 тисяч обдарованих школярів Волині та 1 тисяча дітей з обмеженими можливостями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
цікаво Показати IP 31 Жовтня 2018 10:15
А де відпочивають необдаровані? І чи винні вони в тому, що необдаровані?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus