USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майже усі ліжка у Волинській обласній інфекційній лікарні заповнені

10 Листопада 2021 14:13
Щодня медики подають екстреній службі кількість вільних ліжок у закладі, чи можна привозити пацієнтів, оскільки вільних ліжок небагато.

Про це повідомила виконувачка обов’язків керівника Волинської обласної інфекційної лікарні Галина Морочковська.

З її слів, на сьогодні з 178 місць заповнені 168. А у попередні дні були заповнені всі ліжка. Щодня, зауважує медик, лікарня подає екстреним службам кількість вільних місць, скільки можна привозити хворих.

Виконувач обов’язків начальника обласного управління охорони здоров’я Валерій Руцький пояснив, що найважчих хворих намагаються звозити в ковідний шпиталь у Боголюбах. Проте, додає Галина Морочковська, і в їхньому закладі в реанімації лежать дуже важкі хворі.

«Ми на першому поверсі розширили на 10 ліжок реанімаційне відділення. У нас 16 хворих щоденно важких», – резюмує вона.

Нагадаємо, станом на ранок 10 листопада на Волині протягом попередньої доби зареєстровано 720 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 68, медпрацівників – 11). Нині в обласній інфекційній лікарні перебувають на лікуванні 26 дітей з підтвердженим коронавірусом або підозрою. Наймолодшій дитині, яку тут наразі лікують від COVID-19, всього лише 8 днів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus