USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Незалежних» мажоритарників у Верховній Раді підкуповують», – Парасюк у Луцьку

5 Серпня 2018 15:34
У народних депутатів-мажоритарників немає політичної відповідальності, вважає Володимир Парасюк, та каже, що так званих «незалежних» підкуповують. Про це він розповів на гутірковій сцені «Бандерштату».

Народний депутат розкритикував мажоритарну систему та дорікнув обранцям за зловживання владою.

«Те, що зараз відбувається у Верховній Раді – просто жах, адже «незалежних» мажоритарників підкуповують. Усе тому, що в них немає політичної відповідальності за певні свої дії. Тому я підтримую таку ідею, що повинні бути політичні сили, які б несли відповідальність за ті чи інші дії.

Бо зараз ми бачимо те, що окремі депутати ведуть себе, як «царьки». Розвели тут у нас феодальщину. В який регіон не заїдеш, куди не глянеш, то одразу кажуть хто там депутат, всі решта – далі», - розповів Володимир Парасюк.

Також він розкритикував тих українців, які їздили в Росію на чемпіонат світу з футболу.

Нагадаємо, що на гутірці днем раніше виступав і народний депутат Андрій Білецький. Він розповів, що сьогодні система Парламенту така: він існує завдяки кулуарним домовленостям певних фракцій. А загалом, є стратегічна сімка за участю президента та «Народного фронту», мовляв, іншим не дають працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 5 Серпня 2018 16:00
Хто би говорив. Парасюк взяв 100 штук у Корбана.
Психоаеалiтик Показати IP 5 Серпня 2018 18:29
Це хвора людина, грощi берегу хто запропонуе. Вчора був побiтником, сьогоднi ДЕПУТАТ. А краiна в ж.пi. А для них цукор, а людям бi да. Сцукi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus