USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Медикаменти для 31 лікарні: до Луцька прибув важливий вантаж. Фото

1 Липня 2022 17:02
До Луцька прибув вантаж із гуманітарною допомогою з Німеччини. Тут – медикаменти трьох груп для забезпечення потреб 31 лікарні з шести регіонів України. Допомогу отримають, зокрема, три заклади охорони здоров’я Волинської області.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини голова правління Фонду національного розвитку Олександр Кулаков, медикаменти загальною вартістю 120 тисяч євро передала німецька організація Stiftung Mainer Herz.

«До Луцька прибув важливий медичний вантаж, який включає медикаменти трьох груп, розрахованих для забезпечення потреб 31 лікарні шести регіонів України. Медикаменти отримають три заклади охорони здоров’я Волинської області та чимало лікарень Донецької області. На Донеччину допомогу доставлять безпосередньо волонтери Фонду національного розвитку», – сказав він.
Читати ще: На Волині створено Фонд національного розвитку

Із німецькою стороною комунікувала волонтерка Фонду національного розвитку, яка постійно перебуває в Берліні, Ірина Збишко.

За словами Олександра Кулакова, вкрай важкий процес – налагодження логістики для доставки вантажу в місця призначення.
Читати ще: З Німеччини на Волинь доставили інсулін

«Ідеться про кілька етапів: логістика в Німеччині, перевезення вантажу з Німеччини до Польщі, перевезення вантажу з Польщі до Луцька та логістика з Луцька до інших регіонів. Із Луцька, де цей вантаж буде посортовано, медикаменти поїдуть у різних напрямках по Україні. Логістику з Польщі до Луцька допоміг профінансувати Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», – зауважив Кулаков.
Читати ще: «Зброя – це не тільки автомат чи гармата». Олександр Кулаков – про волонтерську поїздку волинян на Донбас
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus