USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Мегадрайвові Morandi запалили у Луцьку. Фото

20 Травня 2018 09:00
Танці на одній нозі, гра на барабанах та відривна клубна музика – таким був виступ популярного гурту Morandi у Луцьку.

Концерт відбувся 19 травня в розважальному центрі «Промінь».

Ще вчора Morandi спілкувалися з лучанами на вечірці, вручали прихильникам квитки на концерт та роздавали автографи. А сьогодні луцька публіка, повсідавшись на своїх місцях, очікувала на гарячий виступ своїх улюбленців – це вони зробили дарма, адже вже з першою піснею «Angels», яка, напевно, є найбільш впізнаваним треком Morandiв Україні, музиканти закликали публіку підніматися зі своїх місць.
Зауважимо, що окрім власних хітів, гурт зіграв ремікси на відомі пісні, зокрема на David Guetta – Titanium ft. Sia, Chris Isaak – Wicked Game, Felix Jaehn - Ain't Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson, Ed Sheeran - Shape Of You та Mr Probz – Waves.
Далі лучани пустили в роботу свої смартфони, адже гурт зіграв свої мегапопулярні хіти «Save me», «Love me», «Colors» та «Midnigt train».
Варто зазначити, що соліст Андрей Штефан Ропча запалював з лучанами, які майже увесь концерт протанцювали, на одній нозі, адже ліва його нога була у фіксаторі. Втім, це не надто заважало солісту і він, окрім гри на синтезаторі, «допомагав» і барабанщику.
Закінчивши основну концертну програму гурт відправився за куліси, однак не став мучити вдячну луцьку публіку та наостанок ще раз зіграв трек «Angels».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus