USD 40.82 41.20
  • USD 40.82 41.20
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

«Мені не подобаються процеси у вашому закладі», – Луцький міський голова відчитав керівницю стоматполіклініки

25 Серпня 2022 16:13
Луцький міський голова Ігор Поліщук висловив директорці комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» своє незадоволення роботою закладу. Він доручив провести аудит підприємства.

Про це стало відомо під час оперативної наради у міській раді 25 серпня.

Міський голова наголосив, що йому не подобаються процеси, які відбуваються у Луцькій міській стоматполіклініці з точки зору фінансово-господарської діяльності.

«У нас імплантолог їздить зі Львова, у Луцьку немає імплантологів, щоб аж звідти запрошувати людей? Він настільки багато заробляє, що може собі оплатити дорогу туди і назад? Чи заклад, який ви очолюєте, настільки фінансово спроможний, що він може оплатити дорогу? Мені незрозуміло це. Якщо ви настільки фінансово спроможні, то чому міська рада оплачує комунальні послуги та інші речі? Чому ви не є прибутковими? У нас приватні стоматологічні кабінети орендують приміщення, оплачують комунальні послуги і залишаються прибутковими. А ви не оплачуєте приміщення, не оплачуєте комунальні послуги та є дотаційним закладом. Мені не подобається багато речей, які відбуваються у вашому закладі, але про це ми з вами поговоримо окремо», – звернувся Ігор Поліщук до керівниці підприємства Світлани Черниш.

Він доручив директору департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілії Єловій провести фінансово-господарську перевірку комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Нарід Показати IP 25 Серпня 2022 17:41
в кожному місті провести треба. і тарифи одночасно передивитися
Друг Наріда до Нарід Показати IP 27 Серпня 2022 08:00
О, ця ,з дозволу сказати,лікарка Черниш страшна людина в стоматології! Будучи ще студентом ,звернувся до неї,щоб зуб полікувала,так вона як давай лікувати майже геть здорового зуба,що аж гай зашумів!Зуба прийшлось вирвати,а борги довго із стипендії віддавати...Підтримую Поліщука .Перевірити її як годиться і притягнути до відповідальності ,якщо є за що.Бо всім відомо звідки риба гниє.
Андрій Показати IP 25 Серпня 2022 17:51
Думаю нічого не зміниться з наступних причин: 1) В стоматологічній спільноті всі активно обговорюють нового начмеда стомат поліклініки яка ще при вступі на посаду заявила, що вона нова керівниця.... тому логічно послідовний звязок з публічним ая яй не важко повязати ... 2) Щоб зясувати куди йдуть кошти порахуйте майно /приватні кабінети керівників відділень і все стане зрозуміло навіть без аудиту.... 3) Лучани перш за все очікують від міської стоматології не прибутковості а можливості отримати послуги які в тому числі їм гарантує держава ...тому в погоні за прибутковістю ми втратимо міську стоматологію а отримаємо ще один приватний кабінет.
Мутний до Андрій Показати IP 30 Серпня 2022 10:49
Абсолютно Вас підтримую, начмед не відповідає кваліфікаційним вимогам медичного директора а саме : Вища освіта II рівня за ступенем магістра та спеціальністю галузі знань "Охорона здоров'я" з наступною спеціалізацією з "Організації і управління охороною здоров'я". Стаж роботи: на керівних посадах - для закладів національного рівня - не менше 5 років, обласного рівня - не менше 3 років. Для закладів районного рівня - 5 років за основною лікарською спеціальністю. Для керівників закладів охорони здоров'я, які надають тільки первинну медичну допомогу, - не менше 3-х років стажу за основою (лікарською) спеціальністю або одного року на керівних посадах. Дана пані зареєстрована як фоп з 2017 , що не вважається керівною посадою. Чиясь широка накачана спина мабуть поставила її на цю посаду тому пані так себе поводить в колективі та дозволяє робити гучні заяви відносно своєї майбутньої посади.
Мойша Показати IP 25 Серпня 2022 18:35
А мені дуже сподобалося у цьому закладі - приемне, професійне відношення і якість не гірша а ніж у приватних, усе помірно і доступно. Звідки ноги ростуть ???
Лучанин до Мойша Показати IP 25 Серпня 2022 19:46
Ноги ростуть звідти, що лікують там аж ніяк не безкоштовно, і не зовсім дешево, але заклад не є прибутковим. Для мене це відкриття.
Просто Марія Показати IP 25 Серпня 2022 21:01
Як думаєте, маючи приватній бізнес в стоматології, будеш дбати про поліклініку? А хто не має, той ще й за свої гроші інструменти придбаває і розхідний матеріал, бо бухгалтери ніяк з тендерами не справляться. А спеціалісти там справді хороші, і ціни нормальні. Хоча обслуговуючий штат роздутий і зарплати на порядок вищі, ніж в тих, хто заробляє гроші для тої ж поліклініки.
Олег до Просто Марія Показати IP 25 Серпня 2022 22:31
Так весь сюр в тому, що нова керівниця (ну та яка рекламує, що вже домовилась за посаду) сама має бізнес і почитайте відгуки про неї стає зрозуміло чого вона з приватного бізнесу хоче запригнути на наші з Вами податки.... в державній вигідніше так пані ;)?
Док до Просто Марія Показати IP 25 Серпня 2022 23:24
Ага, роздутий. 1 медсестра скорочена на 0.75 на 4-5 лікарів в різних частинах приміщення, гардеробу немає, господарчі скоротили Зате юрист на ставку, завідуючі в преміях тонуть
Просто Марія до Док Показати IP 26 Серпня 2022 08:41
Тож і я про те - що юрист і бухгалтерів ціла купа і хай скажуть яку вони вони премію отримують а яку -лікарі.
Іігор луцький Показати IP 25 Серпня 2022 21:12
Для неї в першу чергу це бізнес.
Олексій Показати IP 25 Серпня 2022 21:31
Я б на місці Поліщука після аудиту поставив би взагалі питання руба а для чого взагалі та стоматологія потрібна? Вона справді неприбуткова і при таких адміністративних навантаженнях навряд чи стане прибутковою в Луцьку слава богу приватна практика досить розвинута і ціни як це не дивно дешевші ніж в міські дотаційній стоматполіклініці тому логічно ліквідував установу як таку в такому форматі а залишити саме необхідне для соціально вразливих верств міста Луцька (про яких ми з вами повинні разом турбуватись) наприклад це невідкладна допомога а також протезування для старих бабусь та дідусів і інших вразливих категорій населення і все крапка. А все інше буде з лихвою доступне в приватних кабінетах і на порядок дешевше і від цього лише виграє міський бюджет повірте мені...
корві до Олексій Показати IP 25 Серпня 2022 23:00
Прийшов до приватного стоматолога коронку зняти,а він мені зуба вибив та ще й 300 грн. взяв.
Док до Олексій Показати IP 25 Серпня 2022 23:27
Не мели дурниць, в приватних дешевше? точно... консультації від 500 грн, пломби по 1500 тисячі мінімум, ендо я мовчу. Хіба молоді не розкручені, маленькі кабінетики, без понтів і загонів, то ціни нормальні. Але там не завжди лікарі нормальні
Лікар до Док Показати IP 26 Серпня 2022 09:49
І я підтверджую що дешевше візьми прайси порівняй навіть по інтернету....
Правда Показати IP 25 Серпня 2022 21:50
Державна(комунальна) стоматологія-це утопія.
Петро до Правда Показати IP 26 Серпня 2022 06:33
Ця "утопія" дуже вдало функціонує в Англії. Рахується найкращою в світі (і безкоштовна за рахунок держави і страхування)
Ром Показати IP 25 Серпня 2022 21:54
В нас крім Перинатального і Міського пологового,де все фінансує НСЗУ ,пацієнт реально нічого не купує, скрісь корупція страшна: 2 лікарня,обласна- приходиш і все купуєш,майже все,ще й лікар хоче подяки, чому так....
Віра Показати IP 25 Серпня 2022 22:07
Ціни високі корупція теж на Суворіка.
Оля Показати IP 25 Серпня 2022 23:50
Видаляла зуба на Суворова,520грн.заплатила,ціни як в приватних поліклініках......
Анонім Показати IP 26 Серпня 2022 00:06
Ціна така ж як і приватних на пломби і чистку зубів. А роблять не якісно. Мені зуба вирвати відмовились мудрості, сиділа 3 год в черзі, сказав що боїться рвати і все. А в приватній вирвали 2 зуба мудрості і я рада, жити стало легше )) і слава богу без негативних наслідків, які могли бути після міської поліклініки. За пломби до речі в 2019 році платила по 500-800 грн. А їх за день кожна терапевт штук 6-8 ставить точно. Нормальні гроші там ходять, п обладнання і вправду стареньке, і ставлення до людей жахливе.
Не байдужа Показати IP 26 Серпня 2022 09:20
Імплантолог зі Львова їздить, а може не треба було виїдати нормальних спеціалістів,таких як Максименка,наприклад.Що створювали реальну загрозу для старого клану
Тетяна Показати IP 26 Серпня 2022 14:38
Які усі розумні коли є гроші то можна і про приватні клініки говорити, а куди звертатись пільговим категоріям населення????????????
Клава.. Показати IP 26 Серпня 2022 15:39
якось так непогано: зарплату держава платить + пацієнт щось тицяє..лише встигай мити руки..
Руслан Бондарук Показати IP 26 Серпня 2022 16:05
Треба повернути на роботу Кобися Олександра Юхимовича, тоді буде порядок.
Людмила Показати IP 26 Серпня 2022 20:49
Зарплату лікарям і персоналу держава не сплачує .Лікарі здають план і за ці гроші оплачується зарплата усім працівникам поліклініки. І окрім того матеріали на лікування пацієнтів лікарі купують самі за свої кошти.
Думка Показати IP 27 Серпня 2022 10:08
А я за те, щоб медицина, енергетика (газ, електрика, тепло) були виключно державними. І менеджмент там поставити грамотний, роботу якого постійно контролювати !!! Бо у нас так скоро і вся фінансова система буде приватною. Йдемо до абсурду. Ніякої глобальної стратегії розвитку в державі немає.
Трохи знаю Показати IP 28 Серпня 2022 08:25
Тут все зрозуміло давно було для чого ця вся схема: забрати всіх сильних,хто реально вміє і може,а навчити свого сина,за рахунок поліклініки і щоб він був мега крутим імплантологом. Але це вже лише мрії. Народжений повзати літати не зможе.
Мутний Показати IP 29 Серпня 2022 10:03
Для "розквіту " стоматполіклініки потрібно повернути в першу чергу династію спрута Кобися О.Ю, з синком Сашею та дружиною, як було до того, та похилого віку лікарів, ровесників Кобися, які ходили на роботу по інерції бо іншого шляху через вік вже не пам'ятали, не говорячи про те, щоб лікувати зуби,, а ще 4 сторожа, більше 20 зубних техніків на 0.25 ставки (які цілий день на обладнанні підприємства працювали на свою кишеню) та купу обслуговуючого персоналу половина з яких були "мертвими" душами. Мабуть забули як було колись, потрібно освіжити пам'ять? Завдання лікарні в першу чергу лікувати пацієнтів а прибутки то вже похідне. Хтось забув завдання підприємства, що визначені в Статуті , який затверджував своїм особистим підписом? А Черниш молодець, розігнала трохи той нафталіновий клондайк ! Тяжко працювати людині розумній серед стада баранів.
Лучанка до Мутний Показати IP 31 Серпня 2022 19:03
Згідна. Окружила себе баранами, щоб виглядати гомосапієнс. І, нажаль, на стільки упевнена у своїй правоті, що не задумується про те, що окрім десяти баранів поряд працюють справді розумні та адекватні працівники, які в силу свого виховання закривають очі на її ганебну поведінку. Чого лише вартує відсутність задекларованого майна, житла та автотранспорту. Бомжують сім'я Юлдашевих. Певно, є що приховувати. Чи помешкання придбане вже у сусідній країні, там де зараз знаходиться великий імплантолог? А працівники поліклініки - хороші фахівці, які заслуговують на повагу. У першу чергу, від директора. Їх не псують навіть цербери-адміністратори. Шкода, що хірурги пропали. А скільки було вкладено зусиль та фінансів. Доречі, і "розумною" також.
люся Показати IP 18 Жовтня 2022 16:58
прекрасна поліклінніка, прекрасні лікарі. працюйте на здоровя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus