USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Мені ніхто цього не нав’язував», – баскетболіст, який створив Viber-групу «Підвезу Луцьк»

12 Грудня 2019 10:14
Баскетболіст «Старого Луцька» Максим Дейна, побачивши учора ситуацію з громадським транспортом, пригадав свій досвід проживання в Черкасах. Коли у місті хотіли підвищити вартість проїзду в маршрутках, люди об’єдналися та створили групу в месенджері, допомагаючи один одному добратися до потрібного місця. Відтак, він вирішив створити подібну групу в Луцьку.

Про це Максим Дейна розповів Інформаційному агентству Волинські Новини.

З його слів, ідея в нього виникла після того, як він у фейсбуці зранку побачив фотографії з переповненими зупинками та громадським транспортом.

«Я пригадав ситуація, яка була зі мною рік тому в Черкасах, коли хотіли підвищити вартість проїзду з чотирьох до п’яти гривень, а люди були проти цього. Тому мешканці міста створили групу в Viber «Підвезу Черкаси». Тож я вирішив зробити таку групу у Viber та Telegram в Луцьку, потім я розкинув це посилення по фейсбуці, і люди почали долучатися. Це тільки моя громадська ініціатива, мені ніхто цього не нав’язував», – зазначив Максим Дейна.

Лучанин наголосив, що насамперед ця група призначена для вагітних жінок та людей поважного віку, які не можуть довго стояти на зупинках у холодну погоду.

«Якщо в людей є змога замовляти таксі чи «Тачку», то вони можуть це робити. Але якщо в них немає коштів на це, то вони можуть скористатися цією групою. Перш за все, ця група створена для старших людей і вагітних жінок, оскільки зараз така пора року, що довго на зупинках не простоїш», - каже луцький баскетболіст.

Наразі в групі в Viber 530 людей, також подібна група є в Telegram.

«Вже є люди, які пропонували поїздки та використовували це, воно працює. Я думаю, що ця ситуація у Луцьку швидко закінчиться, і всі знайдуть порозуміння, але поки виходимо з цієї ситуації так.

Сам поки не скористувався. Якщо водій хоче, то він може попросити собі на чай, або люди самі можуть це запропонувати, таким чином подякувавши його. Все це робиться задля того, аби допомогти один одному», – резюмував Максим Дейна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 12 Грудня 2019 10:35
Макс, ти кращий!
Їван Показати IP 12 Грудня 2019 10:47
А як увійти в цю групу?
Лучанка до Їван Показати IP 12 Грудня 2019 11:03
"Підвезу Луцьк https://invite.viber.com/?g2=AQBrgn5YHCfVBkq9D64Achaa1xTK019JDGAvIqYgEu%2BS3uSSeHCRHmIFM0%2BPGayd"
Лучанин Показати IP 12 Грудня 2019 13:48
Не розумію, чому "мінусують" коментарі? Хіба хлопець щось погане робить?
Лучанка до Лучанин Показати IP 12 Грудня 2019 14:50
мінусують - перевізники))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus