USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Мені соромно», – керівник Волинської митниці Войцещук про сміття поблизу пунктів пропуску

16 Липня 2019 11:58
Новопризначений керівник Волинської митниці ДФС Андрій Войцещук закликав керівників митних пропусків побудувати співпрацю з ОТГ у питанні санітарно-гігієнічних норм поблизу пунктів пропуску, адже йому соромно перед іноземцями за неприбране сміття.

Про це йшлося 16 липня під час обговорення підсумків роботи Волинської митниці ДФС у першому півріччі 2019 року за основними напрямками діяльності.

Так, в.о. керівника Волинської митниці ДФС Андрій Войцещук відзначив, що через пункти пропуску постійно проїжджають іноземці, які бачать неприбрані території.

«Мені соромно. До нас приїжджають з різних країн Європи. Як ми можемо говорити про електронне табло пропуску, якщо не ми не можемо прибрати сміття?» – дивується головний митник Волині.

Він закликав побудувати комунікацію з ОТГ, аби вирішити питання привабливості митних пунктів, адже це «обличчя нашої області».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 16 Липня 2019 12:30
а більш ні за що не соромно?
Лучанин до Виборець Показати IP 16 Липня 2019 12:41
Ні, бо як то кажуть "гроші не пахнуть", а сміття очі муляє..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus