USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Мер Луцька вручив орден «За мужність» військовому Олексію Філімонову

6 Грудня 2023 12:50
У День Збройних сил України міський голова Ігор Поліщук вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня сержанту Олексію Філімонову.

Про це інформують у міськраді.

Вручення відбулося у Луцькій міській раді за участю заступника начальника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки – начальника відділення рекрутингу та комплектування Луцького ОМТЦК та СП підполковника Олександра Фурмана.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня присвоєний сержанту Філімонову Олексію Володимировичу відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
Читати ще: Воює з перших днів: 23-річний волинянин отримав «Золотий хрест» від Залужного

Також міський голова виконав ще одну приємну місію і вручив подяки військової частини А0998 членам родин військовослужбовців Вадима Пилипюка та Юрія Новосада. Подяки надійшли до очільника громади від керівництва 24-ї ОМБР імені короля Данила.

У подяках йдеться про те, що вказані військовослужбовці з честю та гідністю виконують свої військові обов’язки, мають високий рівень мотивації та користуються заслуженим авторитетом серед бойових побратимів.

Читати ще: Луцький міський голова вручив посмертні державні нагороди

«Своїм героїзмом, патріотизмом вони гідно примножують ратну славу поколінь захисників рідної землі та підтримують престиж Збройних сил України», – зазначає командування військової частини А0998.

Подяку солдата Вадима Пилипюка отримали дружина Алла Володимирівна та мама Валентина Антонівна. Подяку єфрейтора Юрія Новосада отримала дружина Мирослава Анатоліївна.

Міський голова Ігор Поліщук привітав присутніх із Днем ЗСУ та днем Святого Миколая, побажав якнайшвидшої перемоги Україні у війні і повернення захисників додому, до своїх родин.

«Бажаю всім міцного здоров’я та оптимізму, незважаючи на труднощі війни. Нехай покровитель нашого міста Святий Миколай завжди оберігає наших військових та благословляє їх у такий складний час», – сказав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus