USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Мер Луцька розповів, як записатися на навчання з приводу воєнного стану

5 Березня 2022 10:34
Луцький міський голова Ігор Поліщук поінформував мешканців громади про оперативну обстановку.

Станом на 9.30 5 березня ситуація контрольована, ніч минула спокійно, всі комунальні підприємства працюють в штатному режимі.

Він також нагадав, що в Луцьку розгорнули навчання про те як діяти в умовах воєнного стану.

«Йдеться про базові навички самооборони, способи передачі інформації, як поводитися в укритті. Хто бажає записатися – треба організуватися будинком, в основному ми працюємо через ОСББ. Так само можуть зорганізуватися мешканці приватного сектору. Наші інструктори з досвідом проінструктують і підготують до надзвичайних ситуацій, щоб ви були готові до різних подій, які можуть відбутися з нами зараз», - наголосив він.

Щодо цих навчань можна телефонувати за номерами 77 31 60, 77 31 63. Також щодня о 13.00 проводяться навчання в приміщенні КЗ «Спорт для всіх» на вулиці Будівельників, 11. Телефон для довідок – 097 177 79 88.

Читати ще: Лучанам проведуть навчання, як діяти під час активних воєнних дій
Крім того, Ігор Поліщук нагадав про заборону продажу алкоголю. Попри це на адресу міськради надходять десятки повідомлень з інформацією про те, де здійснюється торгівля алкоголем, куди виїжджає ГШР муніципальної варти і поліція.

Читати ще: З 28 лютого у Луцькій громаді припиняють продаж алкоголю

Спершу таких підприємців попереджають про відповідальність, якщо попередження не подіяло – алкоголь знищують, а на підприємців складаються адміністративні матеріали і їх притягують до відповідальності.
Мер міста також проінформував, що вчора на позачерговій сесії міськради депутати ухвалили звернення до мешканців міста Брест у Білорусі, у якому йшлося про те, що немає жодної підстави для вторгнення на територію України, Волині.

«Ми наголосили, що наші міста-побратими мають багатолітній досвід співпраці і не варто ставати російськими найманцями. Ми звернулися до них, щоб не допустити кровопролиття і жертв», - резюмував мер Луцька.

Читати ще: Луцький міський голова звернувся до жителів Бреста і всіх білорусів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus