USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мер Тернополя попередив Клімчука

18 Червня 2012 10:57
Сумним досвідом співпраці із Львівським автомобільним заводом поділилися тернополяни: вони радять волинянам не співпрацювати із підприємством.

Про це йшлося 18 червня під час оперативної наради в ОДА.

Губернатор Волині Борис Клімчук озвучив лист, який йому надіслав міський голова Тернополя Сергій Надал. У ньому йдеться про те, що Львівський автомобільний завод не забезпечив постачання місту два тролейбуси, за які заплатили ще у 2009 році.

Як раніше повідомляв тернопільський портал «Погляд», кошти за нові тролейбуси ЛАЗу перерахували у 2009 році. Однак тоді завод не забезпечив постачання тролейбуси через економічні труднощі на підприємстві.

«Згодом ми звернулися до суду, вже пройшли всі судові інстанції, є рішення суду, що вони повинні нам надати два тролейбуси. З тих пір тролейбуси подорожчали у кілька разів, і на заводі кажуть, що їм важко надати тролейбуси, оскільки ціни нові. Але ми це розцінюємо лише як бажання не виконати своїх зобов’язань», – зазначив мер Тернополя.

Відтак, Сергій Надал звернувся до Бориса Клімчука, аби попередити, що мати справу із ЛАЗом – небезпечно. Мовляв, завод обдурює замовників і займається лише викачуванням державних грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я з Луцька. Показати IP 18 Червня 2012 13:45
Ну це щось нереальне.
Олег Показати IP 19 Червня 2012 18:04
Можно подумать,что "ЛуАЗ" не занимался тем самим,не обманивал никого.За поставленные запчасти я забрал деньги только через суд и то,когда все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus