USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Мерія просить лучан порахувати дерева

6 Жовтня 2011 11:04
В обласному центрі Волині завершується інвентаризація зелених насаджень – підприємства, установи та користувачі земельними ділянками повинні надати відомості про кількість дерев і кущів, які ростуть на їхній території.
Про це пише «Луцький замок».
Як розповів заступник начальника міського відділу екології Анатолій Гламазда, обчисленню підлягають парки, сквери та бульвари,а також насадження обмеженого користування, розташовані поруч із громадськими і житловими будівлями, навчальними і медичними закладами, заводами та іншими промисловими підприємствами.
«Сподіваюся, до 10 жовтня нам здадуть паспорти об’єктів, що оформляються за результатами інвентаризації. У ньому необхідно площу під чагарниками і квітами, кількість дерев, їхню породу, вік і в якому вони стані», - каже еколог.
На підставі узагальнених даних відділ екології спільно з департаментом житлово-комунального господарства складе програму «Збереження зелених насаджень міста Луцька».
Передбачається, що ця програма буде подана на розгляд сесії міської ради ще до кінця нинішнього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 6 Жовтня 2011 11:59
Порахуйте за торговим технікумом на Волі,на березі Сапалаївки уже всі дерева вирізали, екологів чомусь не має.
Алла Показати IP 6 Жовтня 2011 12:30
Іде забудова скверу на перехресті вулиць Львівська та Даньшина, вирубано деякі дерева проте тротуари в жахливому стані і не впорядковуються. Цікаво, сквер віддано бізнесовим структурам для забудови і без впорядкування території?
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2011 22:21
Ви за збереження зелених насаджень? А чому ніхто не бореться за збереження будинків від зелених насаджень? Біля 5-поверхового будинку по обидві сторони липи заввишки з будинок. Сонця влітку не побачиш. В квартирі все гниє! Раз Ви такі хороші підкажіть як ці дерева обрізати та облагородити, аби не виникало постійне бажання їх взагалі знищити. ЖЕК на це не реагує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus