USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мешканка Луцької громади, яка народила шістьох дітей, отримає звання «Мати-героїня»

2 Жовтня 2021 11:21
Мешканку Луцької територіальної громади Марію Коханець, яка народила та виховала шістьох дітей, хочуть нагородити почесним звання «Мати-героїня».

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Марія Коханець звернулася до Луцької міської ради про підготовку клопотання перед Президентом України про присвоєння їй почесного звання «Мати-героїня» з відповідним пакетом документів.

Жінка працювала керівником КП «Громада - Плюс», а після приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до Луцька перейшла працювати майстром. Нині вона – логіст персоналу, зайнятого управлінням виробництва ЛСКАП «Луцькспецкомунстранс».

Члени виконкому ухвалили рішення підготувати клопотання до Президента України про присвоєння багатодітній матері високого звання.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus