USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мешканці ковельського будинку вже 10 років бояться, що їхнє житло завалиться

9 Жовтня 2018 11:04
Жителі ковельської багатоповерхівки бояться, що їх будинок через просідання фундаменту одного дня обвалиться. У квартирах навіть почали рухатися меблі.

Перші ознаки руйнування будинку з’явилися ще десять років тому. З тих пір люди оббивають пороги чиновників. Однак, ні в мерії, ні в ЖЕКу їх не чують – помешкання продовжує йти тріщинами.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Стіни з зовні і з середини у тріщинах, облуплені стіни, руйнуються віконні рами та сходи. Світлана Колочун мешкає в будинку на Косачів, 3 вже 18 років. З її слів, руйнуватися будинок почав 10 років тому. Тоді були проблеми з каналізацією – вода підмивала фундамент і будинок пішов тріщинами. Проблему з каналізацією вирішили, однак тепер інша проблема – будинок ризикує звалитися.
Жителі будинку, аби хоч якось запобігти руйнуванню стін, за власний кошт купили бляху і зробили ринви, щоб туди стікав дощ. Однак це не рятує ситуацію. Чотири роки мешканці будинку активно оббивають пороги чиновників, однак міська влада навіть не виносить заяву мешканців на розгляд житлово-комунальної комісії. Людям пропонують створити ОСББ і вирішувати проблему самостійно. Тим часом фундамент продовжує просідати. Мешканці будинку навіть помітили, що меблі у будинку почали рухатися.

Мешканці будинку просять хоч якоїсь допомоги від влади. Бо самостійно з руйнування будинку вони впоратися не в силах. І бояться за своє життя. У будинку переважно живуть пенсіонери і їх пенсії, аби вистачало на продукти.

Депутат міської ради, укропівець Ігор Пініс пообіцяв винести це питання на найближчу сесію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus