USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Мешканці луцького двору відзначили сімейне свято

11 Липня 2019 10:17
Затишним, доглянутим і взагалі найкращим називають свій район мешканці Луцька, які проживають на проспекті Соборності 38, 38а, 40, 42, 42а. Кажуть, двори цих будинків зараз не впізнати, бо раніше були занедбаними, а сьогодні тут, як у Європі, відремонтовані дороги, чудові дитячі майданчики. Такого результату вдалось досягти завдяки постійній співпраці з депутатом округу Олександром Козлюком.

10 липня депутат організував для мешканців округу сімейне свято у дворі на пр. Соборності 38, яке проводить там уже не вперше.

За час депутатства Олександр Козлюк досягнув чималих результатів – вдалось відремонтувати всі двори у своєму окрузі, постійно підтримує зв'язок із мешканцями, оновлює інфраструктуру дворових територій. Тут усюди встановлено нове і доглянуте дитяче обладнання, лавочки та смітники, відгороджені сміттєві зони, територія більшості дворів повністю вкрита бруківкою.

Про облаштовані двори дбають і небайдужі місцеві мешканці, сквери вкриті зеленими насадженнями, дворики, в котрих щоденно бавиться малеча, затишні та чисті. А на сімейне свято, яке Олександр Козлюк влаштовує вже другий рік поспіль, зібралися сусіди із дітками, аби весело провести разом час.
«Ініціював проведення такого свята, бо для нас це вже стає доброю традицію, яку хотів би продовжувати і надалі. Тим більше, нам є що відзначати, маємо гарні результати по співпраці та благоустрою дворових територій, – каже Олександр Козлюк, депутат Луцької міської ради, радник голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. – Значний внесок у розвиток нашого району здійснено Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Це сучасна дитяча ігрова зона, та й загалом спільне бачення по розвитку Луцька. Хочу особисто подякувати Ігорю Палиці за пряму співпрацю та підтримку гарних ініціатив, важливих для всіх лучан. Працюємо в одному напрямку і маємо чітку мету – сучасне і доглянуте місто, де лучанам комфортно і затишно».
Попри прохолодну погоду, свято зібрало велику кількість дітей та дорослих, маленькі учасники дійства із захопленням зустрічали бульбашкове шоу та розважальну програму від анімаційної студії «Комедія ПРО». Позитивні емоції та непідробна дитяча радість, мабуть, розігнали хмари, бо саме на період свята сяяло сонечко і всі присутні могли вдосталь розважитися.
«Все вдалося, і ми дуже радіємо цьому позитиву і гарному настрою дітей, – розповів Олександр Козлюк. – Щиру подяку хочу висловити Ліні Галан, начальнику управління соціальних служб для сім׳ї, дітей і молоді, та працівникам управління, адже саме за їх підтримки вдалось організувати захід на високому рівні. Також дякуємо першому заступнику Луцького міського голови Григорію Недопаду за допомогу в облаштуванні примусових понижувачів швидкості. Рівними дорогами після ремонту все частіше користуються водії, але маємо дбати про безпеку дітей, тому встановлення примусових понижувачів швидкості для нас – дуже важливий крок».

Також, за словами Олександра Козлюка, двори свого округу він вкотре забезпечив новими дитячими елементами – ігровими будиночками та гойдалками. Такі оновлення і доповнення ігрових зон здійснює щороку.

Жителі будинків району дякували за організоване свято і не приховували позитивних вражень, зазначаючи, що всі знають свого депутата, мають його телефонний номер, постійно підтримують зв'язок і дійсно бачать результат його роботи. Ну а найкращим результатом святкування стали сяючі очі та сміх дітей, які довго не забудуть захоплюючого розважального вечора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Володимир Показати IP 11 Липня 2019 21:34
Дуже гарна традиція. Підтримую на всі 100%
Мешканець Показати IP 11 Липня 2019 21:46
Хлопець дійсно старається, респект
Перехожий Показати IP 11 Липня 2019 21:49
Дуже класне свято,а Олександр Євгенович найкращий депутат,який єдиний не поскупився і влаштував таке чудове свято для діток. Дякую!!! ; )
Лучанка Показати IP 11 Липня 2019 22:03
О, це в сусідньому теж було? В нас все пройшло чудово, дякуємо!
Ліна Показати IP 12 Липня 2019 09:43
Емоції дітей зашкалювали!!! Стільки сміху і забав. Стільки сюрпризів та подарунків для дітей. І головне - увага для людей. Олександр Євгенович- Ви найкращий!!!
Мешканка будинку Показати IP 12 Липня 2019 09:44
Коли з турботою про людей - це видно!!! Коли депутат знає свій округ і живе його проблемами - то справжній депутат!!!
Сусід Показати IP 12 Липня 2019 10:24
Важко сказати хто більш щасливий - дітвора чи їх батьки :-)
Михайло Показати IP 12 Липня 2019 10:25
Гарна традиція, свято для малечі другий рік підряд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus