USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мільярдер Білл Гейтс виявився головним власником сільгоспугідь Америки

15 Січня 2021 19:07
Американський мільярдер і засновник компанії Microsoft Білл Гейтс, який передрік нову страшну пандемію, разом з дружиною опинилися найбільшими власниками сільськогосподарських земель в США.

Про це повідомляє Страна з посиланням на The Land Report.

Зокрема, їм належить близько 269 тисяч акрів землі (понад тисячу квадратних кілометрів) в різних штатах.

Мільярдер, чиї статки оцінюють у 120 мільярдів доларів, скуповував сільськогосподарські угіддя протягом декількох років. Зараз бізнесменові і меценату належать ділянки в 19 штатах. Найбільші знаходяться в Луїзіані (280 кв. Км), Арканзасі (194 кв. Км) і Небрасці (83 кв. Км).

До того ж, землі безпосередньо або опосередковано належать інвестиційному фонду Cascade Investments, який інвестує кошти сім’ї Гейтса.

«Як саме використовуються належать бізнесменові землі, до кінця неясно», – пояснили в виданні.

Відзначимо, що Гейтс не увійшов до списку 100 найбільших землевласників США в минулому році. Лідером рейтингу став голова ради директорів компанії Liberty Media Джон Малоні, у якого 8,9 тисяч кв.м.. км.

Раніше повідомлялося, що суд в Перу звинуватив Білла Гейтса в створенні пандемії коронавірусу. Пандемія, згідно з судовим вердиктом, «створена злочинними елітами, які керують світом.

Також нагадаємо, що в рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes засновник Microsoft Білл Гейтс виявився на четвертому місці з 121,4 млрд доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
правдиваЯ Показати IP 15 Січня 2021 19:17
Готуйтесь! Незабаром в Україну навідається, тут земельку розпродують...
Вася до правдиваЯ Показати IP 15 Січня 2021 20:27
А то точна інформація? Справді навідається? Бо тут казали що він через вакцину від корони буде по всьому світу людям чіпи вживляти, щоб управляти ними. То я вже чекаю, не дочекаюсь. Хочу проситись в нього, хай мені першому вживляє і керує, бо я вже сам в житті не вигрібаю.
Остап до Вася Показати IP 15 Січня 2021 23:40
И он сделает то, что всем, малым и великим, богатым и нищим, свободным и рабам, положено будет начертание на правую руку их или на чело их, и что никому нельзя будет ни покупать, ни продавать, кроме того, кто имеет это начертание, или имя зверя, или число имени его.13:16-17 И третий Ангел последовал за ними, говоря громким голосом: кто поклоняется зверю и образу его и принимает начертание на чело свое, или на руку свою, тот будет пить вино ярости Божией, вино цельное, приготовленное в чаше гнева Его, и будет мучим в огне и сере пред святыми Ангелами и пред Агнцем; Откр. 14:9-11 И услышал я из храма громкий голос, говорящий семи Ангелам: идите и вылейте семь чаш гнева Божия на землю. Пошел первый Ангел и вылил чашу свою на землю: и сделались жестокие и отвратительные гнойные раны на людях, имеющих начертание зверя и поклоняющихся образу его. Откр. 16:1-2
Анонім до Вася Показати IP 16 Січня 2021 01:48
Ви серйозно?Добровільно хочете продати своє право вибору,свою безцінну душу дияволу?.... Поки маєте життя цінуйте кожну секундочку!... Віддайте своє життя на керування Тому,хто вдихнув у Вас життя.Він має план що до вашого життя. Прославляйте Бога і служіть йому, тоді будете мати зміст6 і розумітимете для чого Ви народилися. Тому то, як через одного чоловіка ввійшов до світу гріх, а гріхом смерть, так прийшла й смерть у всіх людей через те, що всі згрішили. Римлянам 5:12 Бо всі згрішили, г позбавлені Божої слави. Римлянам 3:23 Бо заплата за гріх — смерть, а дар Божий — вічне життя в Христі Ісусі, Господі нашім! Римлянам 6:23 А Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос умер за нас, коли ми були ще грішниками. Римлянам 5:8 Звіщаю ж вам, 'браття, Євангелію, яку я вам благовістив, і яку прийняли ви, в якій і стоїте, якою й спасаєтесь, коли пам'ятаєте, яким словом я благовістив вам, якщо тільки ви ввірували не наосліп. Бо я передав вам найперш, що й приняв,— що Христос був умер ради наших гріхів за Писанням, і що Він був похований, і що третього дня Він воскрес за Писанням. 1Коринтянам 15:1—4 Бо Бог, не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся. Івана 3:17 Хто вірує в Сина, той має вічне життя; а хто в Сина не вірує, той життя не побачить— а гнів Божий на нім перебуває. Івана 3:36 Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне. Івана 3:16 А всім, що Його прийняли, їм владу дало дітьми Божими стати, тим, що вірять у Ймення Його. Івана 1:12 Бо спасені ви благодаттю через віру, а це не від вас, то — дар Божий, не від діл, щоб ніхто не хвалився. Ефесянам 2:8, 9 Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною. Об'явлення 3:20 Але що каже ще? «Близько тебе слово,— в устах твоїх і в серці твоїм», цебто слово віри, що його проповідуємо. Бо коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа, і будеш вірувати в своїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся, бо серцем віруємо для праведности, а устами ісповідуємо для спасіння, Римлянам 10:8—10 Отже, кожного, хто Мене визнає перед людьми, того перед Небесним Отцем Моїм визнаю й Я. Матвія 10:32 А це свідчення, що Бог життя вічне нам дав, а життя це—у Сині Його. Хто має Сина, той має життя; хто не має Сина Божого, той не має життя. Оце написав я до вас, що віруєте в Ім'я Божого Сина, щоб ви знали, що ви, віруючи в Ім'я Божого Сина, маєте вічне життя. 1Івана 5:11—13

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus