USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Міліція підтвердила: пошкодили авто депутата. ОНОВЛЕНО

5 Січня 2012 13:25
Депутат Волинської облради Олег Б. не пов’язує пошкодження власного автомобіля із депутатською діяльністю.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Як повідомили у СЗГ УМВС в області, 4 січня о 13:45 до чергової частини Луцького міськвідділу заява від депутата Волинської облради Олега Б., що близько десятої години невідома особа пошкодила скло передніх дверей зі сторони водія його власного автомобіля «Хюндай Акцент».

Автівка розташовувалася у дворі будинку за місцем проживання.

Зі слів заявника, ця подія не пов’язана з його депутатською діяльністю.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Триває перевірка.

«ВН» уже повідомляли, що невстановлені особи пошкодили скло в автомобілі депутата Волинської облради. Співрозмовник «ВН» зазначив, що мова йде про автомобіль «Хюндай Акцент» депутата облради із фракції ПР Олега Батюка. Нібито в іномарку стріляли із пневматичної зброї.

Своєю чергою, Олег Батюк у телефонній розмові утримався від коментарів щодо цього інциденту.

Окрім того, у СЗГ УМВС у Волинській області «ВН» повідомили, що для з’ясування механізму пошкодження скла автомобіля призначено відповідне криміналістичне дослідження.
Всі обставини події будуть встановлені після проведення перевірки.

Довідково:

Олег Батюк обраний депутатом Волинської обласної ради по багатомандатному виборчому округу за виборчим списком Волинської обласної організації Партії регіонів. Голова постійної комісії з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму.
Народився 14 червня 1978 року в Стоянові Радехівського району Львівської області в сім’ї службовців.
З 1984 по 1992 рік навчався у Павлівській ЗОШ Радехівського району Львівської області. З 1992 по 1995 рік навчався у Львівському військовому ліцеї імені Героїв Крут. З 1995 по 1999 рік навчався в Київському університету внутрішніх справ Національної академії внутрішніх справ України.
1999-2000 – служба у ВВ МВС України.
2000-2003 рік навчання в аспірантурі Волинського державного університету імені Лесі Українки.
2002 -2004 рік асистент кафедри кримінального права і процесу Волинського державного університету імені Лесі Українки
2004-2007 – старший викладач кафедри кримінального права і процесу Волинського державного університету імені Лесі Українки.
У 2007 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Правовий статус обвинуваченого на досудовому слідстві». На цей час працює на посаді доцента кафедри кримінального права і процесу Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Автор понад 40 наукових праць у галузі кримінального права, кримінального процесу, кримінології, криміналістики. З 2009 року працює над темою докторської дисертації «Криміналістичне забезпечення розслідування злочинів, вчинених у місцях позбавлення волі».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
тиць-здиць Показати IP 5 Січня 2012 13:37
Репортаж про виїзд міліції на місце злочину як спосіб ще раз перечислити заслуги перед суспільством і наукою?
знаю Показати IP 5 Січня 2012 15:13
одного разу проходячи повз палатки "свободи" почувши такі слова призупинилась: "треба тим регіоналам поспалювати машини, повісити їх,...... і ще багато інших не дуже приємних слів. це вони почали воконувати свої погрози....
VSC до знаю Показати IP 5 Січня 2012 15:37
Когда они начнут выполнять свои обещания, маловероятно, что они будут пользоваться детскими игрушками. Пока это похоже на дешевый самопиар.
DarkGlamuR Показати IP 5 Січня 2012 17:47
Роздули так, як нібито стріляли з АК – 47 банда злочинців, а потім ще закинули гранату в салон автомобіля Президента США... Сміх :) сміх :) і ще раз сміх :)
Лучанин Показати IP 5 Січня 2012 17:56
Машину звичайно шкода, але з довідки почерпнув для себе багато цікавого. За логікою: людина видає наукові праці, працює над докторською в темі, яку не те що не знає, а в якій можна бути спеціалістом тільки постійно працюючи в ній. 1 рік роботи в МВС і далі викладач. А далі народжуються наукові праці... Та за таке треба не "проффесором" в майбутньому працювати, треба відразу миттєво присвоїти "аккадемікка" без всяких паперів, бо що хороше може надати людям його робота?
1 Показати IP 5 Січня 2012 22:18
Зза иаких юристів закон повернули як дишло.
Zavtramen Показати IP 6 Січня 2012 00:28
Прочитал - и прослезился..... Какая головокружительная "карьера))) Мало того, что "депутат", так ещё и львовско-волынский "самородок" в области права ))) - ни одного года не работал по специальности,а уже не только "СТАРШИЙ" преподаватель на кафедре, но и потенциальный "прохфессор"!)))))
_VSC Показати IP 7 Січня 2012 11:37
Кого не пиарят тот сам пиарится. Способов масса.
_VSC Показати IP 7 Січня 2012 11:37
Кого не пиарят тот сам пиарится. Способов масса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus