USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Міліція подякувала «афганцям». ФОТО

15 Лютого 2012 12:53
З нагоди відзначення Дня учасника бойових дій на території інших держав в конференц-залі УМВС України у Волинській області привітали учасників бойових дій в Афганістані.

Афганців прийшли привітати голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України Володимир Буравський, начальник обласного УМВС генерал-майор міліції Богдан Щур та завідувач сектору бюро Інтерполу УМВС Ігор Рябчиков.

«Сьогодні – 23-тя річниця виводу радянських військ з території Афганістану. Ця війна принесла досить багато горя і сліз матерям і близьким цих людей, які віддали свої життя, виконуючи свій обов’язок», - розповідає Богдан Щур.

«Я склоняю голову перед тими, хто пройшов кров і жах подій в цей час. На жаль, ситуація в державі не є настільки хорошою, як би вона могла бути, але я думаю, що вона стане кращою і ми завжди будемо допомагати одне одному», - сказав він.

Після цього бійцям Афганістану вручили грамоти і нагороди.

Зазначимо, що лише із Волинської області в Афганістан було призвано 2,33 тисячі чоловік. З них 70 загинуло, і ще троє пропало безвісти. 75 колишніх воїнів-афганців працювало в органах внутрішніх справ Волинської області.

На сьогодні троє з них продовжують працювати в міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 15 Лютого 2012 13:01
Міліція подякувала "афганцям" Міліція "подякувала" афганцям "Міліція" подякувала афганцям
Я з Луцька. Показати IP 15 Лютого 2012 13:05
Щур, ти так гарно начинав тут кадрову політику, а зараз притих, що на цьому порядки наводити в області закінчили?
микола Показати IP 15 Лютого 2012 13:42
дякуем за кадрову политику дякуем за кадрову политику ще раз дякуем за кадрову политику: ВЖЕ ВСИ ПРОФЕСИОНАЛИ И СЛУЖАТЬ ЛЮДЯМ И ЗАКОНУ -ЩЕ РАЗХ ДЯКУЕМ ЗА КАДРОВУ ПОЛИТИКУ
ірина Показати IP 15 Лютого 2012 13:43
краще б замість грамот ще щось додали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus