USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку визначать, у якій області міліція – найспортивніша. ФОТО

13 Травня 2009 08:44
У Луцьку розпочато Чемпіонат МВС України з легкоатлетичного кросу. Його урочисте відкриття відбулось 12 травня у стінах Луцького замку, – повідомляє репортер «Волинських Новин.
 
25 команд із усіх областей України прибули до Луцька, щоб визначити найкращих спортсменів Міністерства внутрішніх справ. Із вітальним словом під час урочистого відкриття виступив начальник УМВС у Волинській області Віктор Швидкий. «Нехай кожен із вас переможе себе та вийде за рамки нормативів», – побажав він
.
 
До привітань учасників чемпіонату приєднався начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Микола Зайченко, прокурор Волинської області Андрій Гіль, начальник відділу фізичної підготовки та спорту МВС України полковник міліції Сергій Дзюба, протоієрей УПЦ КП отець Олександр. Побажати успіхів у змаганнях прибули гості із Бельгії та Нідерландів.

 
Крім офіційного привітання гостей, під час відкриття чемпіонату влаштували показові виступи танцювального ансамблю Волинського державного училища культури і мистецтв «Волинські візерунки», вихованців Ковельської Школи Бойового Гопака та лицарів луцького клубу «Любарт».

 
Власне легкоатлетичні змагання проходитимуть 13-14 травня у селі Гаразджа Луцького району.
 
Довідково:
 
У 2008 році Чемпіонат МВС України з легкоатлетичного кросу проходив у Кіровограді. Участь в ньому брало 28 команд з різних областей України, серед яких 5 учасників Олімпійських ігор в Пекіні 2008 року. Волинські спортсмени в загальному заліку посіли третю позицію, поступившись при цьому тільки Головному управлінню внутрішніх військ МВС України та Головному управлінню МВС України міста Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus