USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Міліція влаштувала «показуху», щоб молодь ішла в органи. Фото

23 Червня 2010 11:42
На Театральному майдані Луцька начальник обласного УМВС Іван Прошковський провів показовий інструктаж Луцького гарнізону міліції - правоохоронці сподіваються, що побачене спонукатиме лучан іти служити в органи.

Про це повідомила прес-служба УМВС на Волині.

На охорону громадського порядку було залучено працівників апарату управління МВС, Луцького міськвідділу міліції, роти міліції особливого призначення «Беркут», відділу Державної служби охорони, спеціальної роти судової міліції «Грифон», Державтоінспекції, а також військовослужбовців частини № 1141 внутрішніх військ МВС. Загалом 120 працівників міліції та 18 патрульних автомобілів.

Іван Прошковський констатував, що це достатня кількість, аби перекрити місто і захистити лучан від злочинних посягань.

Як повідомила прес-служба, такий «захід здійснюється з метою, аби громадяни бачили, що міліція є державним органом, який захищає їхні права та їх особисто від злочинних проявів».

«Такого роду показовий гарнізонний розвід піднімає імідж міліції. Крім цього, утверджується психологічний настрой працівників міліції, коли вони в єдиному строю ідуть на охорону громадського порядку. Адже лозунг усіх міліціонерів-волинян: «Участь в охороні громадського порядку – святий обов’язок кожного співробітника міліції», - зазначив начальник обласної міліції.

Такі показові розводи на охорону громадського порядку патрульно-постових нарядів міліції планується в майбутньому проводити щомісяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Майкл Корлеоне Показати IP 23 Червня 2010 15:53
Ці ядучо-зелені накидки перетворюють ментів у якесь посміховище
sukoman Показати IP 23 Червня 2010 16:49
Майкле, дозвольте з Вами не погодитися. Посміховиськом вони були ЗАВЖДИ. Єдине що їх тепер видно здалеку!!! За ідею Іван Іваничу +100500!!!))
об"ективно Показати IP 23 Червня 2010 16:58
мусора менти легаві і тд. а коли півень в дупу штирхне то всі біжимо у смішну міліцію
sukoman до об"ективно Показати IP 23 Червня 2010 17:31
"...півень, в дупу..." Друже, ти шо тіки відкинувся? А якщо серйозно, називай їх як хочеш, а вони якими були такими і лишаються. Хіба що трішечки ввічливішими стали. Рєформи - єдиний вихід.
громадянин Показати IP 24 Червня 2010 09:11
об'єктивно - +100.
Лучанин Показати IP 24 Червня 2010 22:21
А чи бачили ви, як після розворду ота вся шваль в салатових покривалах зухвало стоїть і тримає руки в кишенях! Напевне, в кишеньковий більярд грають. В Радянській армії за таке били по-чорному. А нинішньому міліцейському видно начальству показуха в голові.
Лучанин2 Показати IP 5 Липня 2010 10:01
Колхозники там только и служат! Украсть боятся, а мозгов нету... научитесь разговаривать нормально, а то по ходу разговора им уже сказать нечего и только применение силы их устраивает.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus