USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мінекології оскаржило у суді виключення лося з Червоної книги

18 Грудня 2018 17:29
Міністерство екології та природних ресурсів подало апеляцію на рішення Окружного адміністративного суду Києва, який виключив з Червоної книги лося європейського, повідомляють «Українські Новини».

Глава міністерства Остап Семерак заявив, що апеляційну скаргу подали ще 13 грудня. Семерак також підкреслив, що розраховує на задоволення цієї скарги.

Наприкінці листопада Окружний адміністративний суд Києва скасував наказ Міністерства екології про занесення лося європейського до Червоної книги України і дозволив полювання на нього. Суд пояснив своє рішення тим, що міністерство не надало жодних наукових підстав необхідності вносити лося до Червоної книги.

Пізніше Семерак повідомив, що в Україні за останні п'ять років стрімко скоротилася популяція лося. Наприкінці минулого року в країні було трохи більше 3 000 особин цієї тварини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 18 Грудня 2018 17:56
Дуже добре зробили.
ввв Показати IP 18 Грудня 2018 17:57
Остап Семерак - мій респект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus