USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Мінімальну зарплату підвищать до 4 тисяч, - Петро Порошенко у Луцьку

23 Березня 2018 15:14
Яким буде рівень мінімальної заробітної плати вже цьогоріч, повідомив у Луцьку президент Петро Порошенко.

Про це йшлося під час візиту Петра Порошенка до Луцька 23 березня.

Зі слів президента, Цього року мінімальна зарплата становитиме не 3700, а 4 тисячі гривень і це реальний показник. Середня заробітна плата повинна становити 10 тисяч.

Для того, щоб спонукати роботодавців не платити зарплату в конвертах, не підвищують податок з доходів фізичних осіб, провели пенсійну реформу, знизили податкове навантаження. Отже є всі умови для виплати офіційних зарплат у такому обсязі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕТРО ПОРОШЕНКО НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Як наголосив Петро Порошенко, найбільшу вигоду від реформи зарплати отримають місцеві бюджети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Не Показати IP 23 Березня 2018 15:40
Ото заживем,друзі,,,,я вже почав святкувати
Лучанка Показати IP 23 Березня 2018 20:44
Ось який наш призедент молодець.Приїхав до Луцька щоб повідомити таку важливу новину.Краще б поцікавився життям і проблемами лучан.Ось наприклад.Моя дитина відвідує спеціалізований садочок для дітей з вадами зору(Мальвіна №21).Дуже хотіла б щоб він туди завітав і подивився якої якості підготовку надають таким дітям.НЕ МАЄ спеціалізованої літератури(принаймні збільшений шрифту чи принтеру ) діти з вадами зору навчаються на другому поверсі і коли няня несе їжу дітям то всі діти мають перейти від перила щоб вона коли недай Боже буде падати змогла стриматись.А коли впаде дитина з проблемами зору це просто не важливо.За харчування взагалі не хочу говорити ті діти голодні.Я кожен день іду по доріжках на вулиці біля садочка і тримаю дитину за руки бо пройти там дитині з такими проблемами важко(маю наувазі їх стан).А ремонти в групах мають робити батьки щоб було гарно і нікого не хвилює що наприклад в нашій групі зробили операцію 3-ом дітям за останні 3 міс.Є багато талановитих дітей з такими вадами але нажаль нашій державі не до них.Є велике прохання до редакції щоб ви завітали і підняли ці проблеми.Надіюсь цей коментар не видалять і допоможуть нашим дітям мати кращу дошкільну підготовку і покращать умови їх перебування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus