USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бюджетники на шкільних автобусах: як до Порошенка звозили масовку з районів Волині. Відео

16 Січня 2019 12:40
2500 тисячі людей, яких привезли з районів, сотні поліцейських автівок по всьому місту, і стільки ж патрульних – «Томос – тур» президента Петра Порошенка в розпалі. Натовп охочих зустрітися з президентом створювали, зокрема, держслужбовці, медики, лікарі, яких привезли найманим транспортом з усієї Волині.

«15 січня – особливий день для лучан, адже цього дня президент відвідав Волинь у рамках томос-туру вперше. І це зрозуміло не лише з повідомлень у ЗМІ, а й через значну кількість поліцейських на вулицях міста. Майже на кожному кроці вчора можна було побачити по декілька патрульних, а де їх чисельність збільшувалася, там скоро з’являвся і президент, такий собі квест. Але чому ж хвилюватися, адже Театральному майдані - 2500 тисячі людей, які точно ніяких провокацій влаштовувати не будуть, це ті, кого привезли найманим транспортом з різних куточків Волині», - йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

На запитання журналістів водії відповідали неохоче. Та все ж, як зізнався один із них, двома автобусами привезли вчителів із Нововолинська, загалом 90 осіб.

Серед найманого транспорту були і рейсові, і приватні, і від церков, і навіть шкільні. Тобто, автобуси, які мали б відвезти дітей до шкіл, привезли працівників освітніх закладів до Луцька побачити президента, який привіз Томос. Водії ж кажуть, то їх робота. Та додають, що привезли людей багато, але куди і на яку подію більшість з них і не чули.

А для того, щоби не розкривати всі карти, і не показувати, що до гаранта допускають лише обраних, і тих, хто не планує провокацій і каверзних запитань, автобуси з людьми розставляли по всьому місту.

Читати ще: Зустріч з Порошенком у Ківерцях – для «обраних»: не пускають журналістів і місцевих

«Транспортні засоби з десятками волинян прямували до Театрального майдану з усіх усюд, та найбільше їх було біля місцевого готелю. Можливо, аби лучани вважали їх туристами? Тим не менше, держслужбовці, вчителі, медики з усієї Волині, які замість виконання своїх безпосередніх обов’язків, у робочий час пішли на зустріч з президентом», - зазначають журналісти.

Натомість виникає запитання, скільки ж грошей витратили для того, аби найняти десятки транспортних засобів і привезти до обласного центру Волині 2500 тисячі осіб? А ще цікавіше, з чиїх кишень?

«Відповідь проста – ми з вами, бо ж фінансуються такі туристичні оглядини президента з Томосом з держбюджету. Та президент вважає, що релігійне питання можна висунути на перший план, бо ж немає у нас в державі нічого важливішого», - зазначають журналісти.

Нагадаємо, як заявив 15 січня в Луцьку Петро Порошенко, Томос важливіший за перемогу над агресором. І все ж, головне запитання, яке турбує чи не кожного українця, чи варто гаранту Конституції їздити у всеукраїнське турне на 5 рік війни і перетворювати досягнення усієї України в своє власне? Адже релігійні питання дуже далекі від політичних. Принаймні, так хотілося б і так мало б бути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 16 Січня 2019 12:46
Це просто позор! Я в шоцi!
Наталя Показати IP 16 Січня 2019 13:04
Дуже щаслива, що мені вдалося приїхати в цей день до Луцька. У нас в автобусі було 28 чоловік і всі їхали добровільно. І це не правда, що нас везли автобусами яких буцім то возять дітей до школи, зовсім ні!!! Автобуси були приватних перевізників. Та й зрештою ми всі знали, що їдемо на зустріч з Президентом, інакше б я не захотіла їхати невідомо куди. Ну і саме головне, нам вдалося побувати на службі в церкві Для мене це однозначно пам"ятний день
Православний до Наталя Показати IP 16 Січня 2019 13:23
Петр Алексеевич, перелогинтесь
Ахаха до Наталя Показати IP 16 Січня 2019 13:33
Аааа, не шкільними автобусами, а приватними. Так це ще гірше. Звідки гроші для оплати послуг перевізників? З районний і обласних бюджетів. Для Вас це пам'ятний день? Мені б запам'ятався проведений день, наприклад, в Болгарії на березі Середземного моря. Скинетесь селом і звозите мене і ще моїх 27 друзів?
Украіна до Наталя Показати IP 16 Січня 2019 16:36
То ви купили білет на автостанціі в Луцьк і назад ,прогуляли робочий день чи взяли за свій рахунок цей день,знайшли час і все для того ,щоб побачити президета - бреху-а!!! Оце так патріотизм((((
111111111111111 до Наталя Показати IP 16 Січня 2019 20:08
Чого ж ви, така щаслива, і ще 28 таких, як ви, не поїхали рейсовими автобусами? 100 гривень на дорогу пошкодували? Звичайно, ви знали , куди їдете.... Бо вас зібрали, сказали, що це безкоштовна поїздка, що прогулу за цей день на роботі не буде... Чого ж не проїхатись "на халяву"? Ну і саме головне, вам "вдалося побувати на службі у церкві".... Підозрюю, що чи не вперше в житті, якщо ви це так ейфорійно сприйняли.... А без тої поїздки ви на службу в церкву у себе в місті чи селі не могли піти?
Анонім Показати IP 16 Січня 2019 19:02
Інакше НАХАХА хто поїде за свої гроші, бо томос із ПЦУ зробив СЦУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus