USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міноборони закупило 70% бракованих бронежилетів, – очільник ДБР

13 Листопада 2019 22:32
Очільник ДБР оприлюднив фрагмент відео балістичної експертизи бракованих бронежилетів. Балістична експертиза показала, що прострілюються 70% бронежилетів, які закуповувало управління матеріального забезпечення Міноборони.

Про це голова ДБР Роман Труба написав у Telegram, інформує 122.ua.

«Шість куль дістав солдат та вже зрозумів, що ми – під@раси». Ці слова належать генерал-майору, якому ДБР повідомило про підозру. Він знав, що бронежилети мають необроблені пластини, які не відповідають технічним вимогам. Знав, що у частині бронежилетів є пластини, щодо яких не проводилися балістичні випробування, а на частину партії немає протоколів лабораторних випробувань», – написав Труба.

Голова ДБР зазначив, що знаючи про недоліки товару, начальник управління матеріального забезпечення Міноборони не повернув їх, а дав вказівку підлеглим приймати наступні партії.

Він додав, що розслідування не завершено. Будуть нові підозри.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань повідомило про підозру п’яти топ-чиновникам Міністерства оборони України в закупівлі неякісних бронежилетів «Корсар».

Установлено, що Міноборони закупило 20 тисяч бронежилетів вартістю 176 млн гривень, однак 7 тисяч бронежилетів виявилися бракованими. Загальна вартість збитків становить 61 млн гривень. Труба повідомляв, що в дощових умовах ці бронежилети прострілюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Істинно Показати IP 13 Листопада 2019 22:48
Нам ворогів не треба.
Вах Показати IP 13 Листопада 2019 22:55
«Шість куль дістав солдат та вже зрозумів, що ми – під@раси» -це найкращі слова про владу!!!
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 14 Листопада 2019 09:55
Весь генералітет разом з міністром оборони України вдіти в ці БРАКОВАНІ БРОНЕЖИЛЕТИ та відправити в окопи на схід. А то вони не знали, що браковане залізо купили. Більше немає слів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus