USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Одного з підозрюваних у справі про закупівлю бракованих бронежилетів відпустили з СІЗО

17 Грудня 2019 19:22
Генерал Дмитро Марченко, який є підозрюваним у справі про закупівлю неякісних бронежилетів, вийшов із СІЗО.

Про це повідомив колишній радник міністра оборони України Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

«Є, вийшов», – написав Бірюков.

Нагадаємо, Петро Порошенко вніс 19 мільйонів гривень застави за генерала Дмитра Марченка, підозрюваного в справі про закупівлю неякісних бронежилетів.

Так, cлідчі Державного бюро розслідувань оголосило про підозри п’ятьом високопосадовцям Міноборони у справі про закупівлю неякісних бронежилетів. Зокрема, 11 листопада суд заарештував начальника головного управління Міністерства оборони України Дмитра Марченка з альтернативою застави у 76 мільйонів гривень. 28 листопада Київський апеляційний суд зменшив розмір застави до 20 мільйонів гривень.

У червні 2019 року Головне управління Міноборони звинувачувало ДБР в тому, що їхні дії заблокували закупівлі бронежилетів. Крім того, у відомстві заперечували інформацію Бюро щодо проведення експертизи, яка підтвердила низьку якість бронежилетів.

Перед тим, 26 червня, представники ДБР здійснили близько 40 обшуків за місцями проживання низки посадових осіб Міноборони, працівників комерційних структур і в офісних приміщеннях у рамках розслідування кримінального провадження про закупівлю для потреб ЗСУ майна за завищеними цінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ще не зовсім свідоми Показати IP 17 Грудня 2019 19:37
Запитання до нової влади. Чому 5 президент вносит застави за корупціонерів? Чому пеця не сидить в маневицькій зоні і ніхто не вносить за нього заставу?
Арафат до ще не зовсім свідоми Показати IP 17 Грудня 2019 20:44
Бо «нова влада» настільки тупа, що для неї собачий вальс х#ром по роялю - все одно, що симфонія
Ірина Показати IP 17 Грудня 2019 21:51
Вгодоване порося , а не генерал. З нього військовий - як з гі*на куля!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus