USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька міська рада відмовила Мін'юсту в пільговій оренді РАЦСу

24 Лютого 2020 15:24
Депутати Луцької міської ради не підтримали проєкт рішення про надання пільг по орендній платі за приміщення РАЦСу, що знаходиться на проспекті Соборності, 18, Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції.

Про це стало відомо сьогодні, 24 лютого, під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради.

Так, начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко запропонувала депутатам внести на розгляд чергової сесії, що відбудеться у середу, 26 лютого, відповідний проєкт рішення.

Вона повідомила, що, за станом на сьогодні, Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції орендує приміщення Палацу урочистих подій, площею понад дві тисячі метрів квадратних. У 2019-му році орендар сплатив близько 200 тисяч гривень за комунальні послуги. Однак, в управлінні ваажають щомісячну оренда у суму понад 30 тисяч гривень занадто високою, тому просять луцьких обранців громади надати пільгу.

Так, міжрегіональне управління наразі використовує лише один з двох залів, але готове сплачувати надалі за комунальні послуги за усі приміщення, якщо отримає пільгу з оренди. Наразі там працюють 14 працівників міського та 8 обласного РАЦСу, для проведення урочистих обрядів залучають ще до десятка осіб, а також оркестр.

Натомість депутат міської ради Сергій Була наголосив, що, мовляв, якщо люди хочуть свята у великому залі РАЦСу, нехай самі платять за оренду.

Разом із тим, голова профільної комісії Борис Смаль акцентував на тому, що міжрегіональне управління податки сплачує за місцем реєстрації у Львові, а пільгу з оренди хоче отримати у Луцьку.

Як наслідок, члени комісії відповідний проєкт рішення не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дивина Показати IP 24 Лютого 2020 16:07
15 грн.за м2 дорого? Ви жартуєте? Віддайте в оренду під офіси чи ТЦ. Урочисте запитання тексту з паперу можуть і на виїзді в ресторані чи де інде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus