USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Фасад РАЦСу не ремонтуватимуть

29 Квітня 2016 08:00
Відремонтувати фасад РАЦСу найближчим часом неможливо, адже перерозприділити кошти з бюджету наразі немає змоги. Орієнтовна вартість ремонту фасаду РАЦСу становить 5,6 мільйона гривень.

Про це йдеться на сайті електронних петицій.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, У Луцьку просили провести капітальний ремонт зовнішнього оформлення приміщення РАЦСу. Відповідну петицію на сайті Єдиних електронних петицій 28 березня опублікувала Олена Вавринчук. Лучанка наголошує, що РАЦС - перше приміщення, в якому «народжуються» нові сім`ї , а також реєструється велика кількість інших важливих документів.

«Пропоную провести капітальний ремонт зовнішнього оформлення приміщення РАГСу. Це перше приміщення, в якому «народжуються» нові сім'ї у нашому місті, а також реєструється велика кількість інших важливих документів. Настільки гарно облаштоване приміщення зсередини виглядає просто потворно і жахливо ззовні», - пише у петиції Олена Вавринчук.

У відповіді на петицію за підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева зауважили, що в 2015 році зробили капітальний ремонт покрівлі та східців РАЦСу на мільйон гривень. Також додають, що видатки на капітальний ремонт фасаду РАЦСу потребують значних коштів, які відносяться до капітальних видатків. А ті проводять за рахунок коштів бюджету розвитку міста.

«Оскільки видатки бюджету розвитку вже затверджені відповідно до запланованих доходів, то здійснити їх перерозподіл, на даний час, немає можливості. Орієнтовна вартість ремонту фасаду РАЦСу становить 5,6 мільйона гривень», - йдеться у відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ольга Показати IP 29 Квітня 2016 09:06
такі гроші деруть за реєстрацію і на ремонт треба вид іділяти з бюджету? Побоялись би Бога 25 років той же текст.Противно
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2016 09:44
Для того щоб відремонтувати фасад не потрібно 5,6 млн.Бокові і задню стіни можна зробити пізніше.Гарно поремонтували східці,то доведіть до ладу і фасадну сторону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus