USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Міська рада Володимира виділила майже 20 млн на безпілотники та антидронові рушниці для військових

22 Серпня 2023 09:00
Відбулась зустріч міського голови Ігоря Пальонки та його першого заступника Ярослава Матвійчука з представниками військових частин, які дислокуються у Володимирі.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Обговорили питання закупівлі засобів радіоелектронної боротьби – десяти антидронових рушниць та 86-ти безпілотних літальних апаратів. На це з міського бюджету буде виділено близько 20 мільйонів гривень.

«В умовах повномасштабної російської агресії забезпечення потреб військовослужбовців є ключовим пріоритетом для нашої територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Луцька міська рада придбала чергову партію 20 дронів Mavic 3 для підрозділів ЗСУ, де служать волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Радувець Ларіса Показати IP 22 Серпня 2023 09:31
Молодці! Дуже на часі це для наших захисників. Але потрібно ківерцівського кабана-злодія приземлити і відсторонити до камери, а гроші скерувати на потреби ЗСУ. Яким падлом треба бути, під час війни скотина стадіон йому в голові! Падло повинно на передку окопи рити нашим хлопцям або орків дохлих закопувати, на більше неспроможне оте паскудство. Якщо ківерчани цю наволоч не приструнять, то поваги їм нуль!
123 до Радувець Ларіса Показати IP 22 Серпня 2023 09:55
Ківерецький хряк собі напевно вже дачку в Іспанії придивився, от ще потрібної суми не зібрав...дай собі думає стадіон побудую!
! Показати IP 22 Серпня 2023 09:33
Молодці! Все для фронту, все для перемоги! А ківерецький мудило....
Нук Показати IP 22 Серпня 2023 20:56
Не все так безхмарно і у Володимирі, там теж на стадіоні новий паркан ставлять, при тому, що у старому дірок не було, міг і далі собі стояти, принаймні до закінчення війни. Люди скидаються на армію, а мерії гроші відмивають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus