USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Представники міськради перевірили ремонти доріг і тротуарів Луцька

7 Липня 2017 20:10
Представники Луцької міської ради традиційно до вихідних провели інспекцію луцькими вулицями та дворами.

Черговий контроль за належним проведенням ремонтних робіт на прибудинкових територіях міста перший заступник мера Луцька Григорій Недопад, керівник департаменту ЖКГ Юрій Крась і радник міського голови Ігор Поліщук здійснили 7 липня.

Насамперед проведено огляд вулиці Тополевої, яку забезпечили щебеневим покриттям із навіпросоченням бітумною емульсією. Площа виконаних робіт становить 850 квадратних метрів, а вартість склала понад 172 тисячі гривень.

«Дорога зараз має зовсім інший вигляд, нею вже зручно пересуватися і автомобілям, і пішоходам. До цього тут були ями, вибоїни, а після дощів постійно утворювалися калюжі», – розповів Григорій Недопад і відзначив, що мешканці будинків, розташованих на цій вулиці, задоволені теперішнім станом дороги.
Та додав, що попереду ще багато роботи з облаштування прибудинкових територій і ремонту доріг, адже в місті – вдосталь проблемних ділянок, на які скаржаться лучани. У цілому на ремонт доріг у міському бюджеті закладено приблизно 40 мільйонів гривень.
Наступним оглянули двір на вулиці Бенделіані, 5, де проведено капітальний ремонт, вартістю 1,38 мільйона гривень. На прибудинковій території, зокрема, проасфальтовано проїзну частину та викладено бруківкою тротуари.

Ремонт цієї прибудинкової території особливо важливий із огляду на те, що поблизу знаходиться приміщення, у якому діє Волинський осередок ВГО людей із інвалідністю по зору «Генерація успішної дії».

«Тут була жахлива дорога, і людям було важко дійти до приміщення. Цю дорогу уже відремонтували, зараз тут нове асфальтне покриття і члени цієї громадської організації можуть нормально дійти до свого приміщення. Окрім того, тут є ще відділення департаменту соціальної політики», – зазначив Ігор Поліщук.
Депутат теж підкреслив, що, здійснюючи такі «перевірки», вдається поспілкуватися з мешканцями будинків, які схвально оцінюють якість проведення ремонтів.

«Цього року проводяться ремонти доріг, де раніше взагалі не було твердого покриття», – зауважив Ігор Поліщук.
На вулиці Рівненській біля будинків № 1, 3, 5а та 7, своєю чергою, виклали бруківкою тротуари, загальною площею 770 квадратних метрів. Із цією метою витрачено 480 тисяч гривень.
Наостанок представники міськради оцінили поточний ремонт стоянки автотранспорту на вулиці Гордіюк, 17, де заплановано облаштувати покриття з бруківки на площі 373 квадратних метрів. Вартість робіт – 190 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Йопрст Показати IP 7 Липня 2017 20:19
Зайдіть на Молоді 13б-там доріжки для пішоходів можна без ніг остатись,це де наша художня школа
М Показати IP 7 Липня 2017 22:25
Нарешті прірву біля колібріса заштопали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus