USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міський голова Каменя-Каширського «водить за ніс» громаду. ВІДЕО

28 Липня 2013 17:20
Василь Бондар вкотре пообіцяв міській громаді Каменя-Каширського вирішити питання проектної документації проблемного будинку на вулиці Шевченка. Проте «віз і нині там». І взимку мешканцям цього будинку знову доведеться «користуватися звичайними відрами аби помитися, попрати, приготувати їжу, тощо. А потім щоб позбутися відходів, відрами виносять їх за сотню метрів», інформують «Вісті Каменя».

У повідомленні йдеться, що з проблемою багатоквартирного будинку № 108, що на вулиці Шевченка у Камені-Каширському, мешканці неодноразово зверталися до депутатів міської ради. Оббиваючи чиновницькі пороги, люди просять під’єднання до каналізаційної мережі міста.
Та попри обіцянки, мешканці, здебільшого пенсіонери, вже роками змушені користуватися звичайними відрами аби помитися, попрати, приготувати їжу тощо. А потім ще несуть повні відра відходів за сотню метрів.
І це, як запевняють місцеві – об’єктивна реальність, яку ігнорують депутати Камінь-Каширської міськради. У повідомлення йдеться, що з уст чиновників звучить постійно одне і те ж – цьогоріч грошей на каналізацію немає, а наступного - зробимо. Проте, рік за роком, а мешканці все чекають.
Зі свого боку міський голова Василь Бондар публічно і на на відео-камеру пообіцяв владнати питання каменькаширців, які проживають у будинку на вулиці Шевченка, 108, Однак, вже через місяць офіційно відписав, що робитиме це не раніше ніж у 2014 році.

Проте, питання виділення коштів на під’єднання багатоповерхівки до мережі міської каналізації, з ініціативи окремих депутатів планували розглянути на бюджетній комісії і в понеділок, 29 липня, голосувати за це питання на сесії міськради.

У повідомленні йдеться, що на профільній депутатській комісії, заступник міського голови Микола Шворак нарікав на складну фінансову ситуацію міста, Єремеєва, будинок культури, тротуари, що не потрібно піаритися на церквах і, як лейтмотив – розглянути питання будинку № 108 на вулиці Шевченка у Камені-Каширському на наступній сесії, щоб під’єднатися до каналізації наступного року.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
NANO Показати IP 29 Липня 2013 11:03
тормоз рідкісний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus