USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Місцеві ініціативи: у Ківерцях буде новий майданчик під відкритим небом

4 Липня 2017 12:59
Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом мають збудувати у місті Ківерці, відповідно до результатів міського конкурсу.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської міськради.

Так, 26 червня 2017 року відбулося засідання робочої групи із відбору кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік. Питання, яке було винесене на порядок денний – це визначення переможців конкурсу та відповідальних виконавців кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік.

До Ківерцівської міської ради надійшли три місцеві ініціативи:

1. Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом.

Автор: ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР».

2. Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер».

Автор: Космина Ігор Євгенійович.

3. 12 кращих садиб 2017 року.

Автор: Космина Ігор Євгенійович.

За результатами інтернет-голосування найбільшу кількість голосів набрала ініціатива «Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом» - 29 голосів. Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер» - 6 голосів. 12 кращих садиб 2017 року – 1 голос.

В результаті обговорення робоча група із відбору кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік вирішила визнати переможцем конкурсу кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік ініціативу «Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом» для ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР», яка набрала 29 голосів. Відповідальним виконавцем за реалізацію місцевої ініціативи визначили голову ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР» Петра Сущука.

Місцеві ініціативи «Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер» та «12 кращих садиб 2017 року» не отримали підтримки жителів міста Ківерці, тому не можуть вважатися переможцями, оскільки навіть члени ініціативної групи у кількості 15 чоловік не проголосували за них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus