USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зруйнований майданчик на Волині становить загрозу для гравців

21 Січня 2015 09:46
В уяві тих, хто, як кажуть, у футбольній темі, до когорти найсильніших зажди входили Ківерці. І не тому, що є географічним сусідом обласного центру, а тим, яке ставлення у самих ківерчан було (чи є?) до футболу, - інформує ВолиньSport.

Місто Ківерці хоч і невелике але збудоване разом із залізничною станцією в 1870 році. Це доволі спортивне місто, бо в ньому дуже часто відбуваються різні змагання районного та обласного рівнів.

Уже третій рік функціонує Асоціація дворового футболу, яка дає можливість усім охочим прихильникам футболу брати участь у цікавих баталіях.

Однак, попри загальну любов до Ківерець-футбольних, є дещо, що вразило до глибини душі. Здебільшого місцеві хлопчаки ганяють круглого на штучному майданчику, який у свій час був збудований за підтримки Григорія Суркіса - чи то за кошт Федерації футболу України, чи за гроші УЕФА. Але ж нам, волинянам, байдуже – головне, що з’явилося якісне покриття (на той час). Проте ніщо не вічне. Надто те, яким постійно користуються.

Ківецівський вболівальник Олег розповідає, що й сам ганяє плямистого тут, і дітей із секції там бачить:

«На самому майданчику час від часу здійснювався косметичний ремонт, а от покриття від самого початку не змінювали, - розповідає прихильник гри мільйонів. - Голова Асоціації дворового футболу Микола Озюк та голова Ківерцівської районної федерації футболу Юрій Ващук неодноразово зверталися за підтримкою до місцевої влади, але вже майже рік їх лише годують обіцянками, приправленими спецією під смачним йменням «пізніше». Дуже прикро на це дивитися – коли молодь дійсно хоче займатися маленьким футболом, а підтримки від влади зовсім немає».

Футболісти і вболівальники кажуть, коли востаннє побачили стан майданчика, то жахнулися. На їхню думку, треба заборонити грати, бо ризик отримання травми надзвичайно великий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Як так? Показати IP 21 Січня 2015 10:45
Самі винуваті.Як так можна було ВБИТИ покриття?!
балакун Показати IP 21 Січня 2015 11:35
Ви полішуки, що вже зовсім того?! Якщо вам щось на халяву побудували, то невже не можна ставитись до нього дбайливо і знайти копійки щоб підтримувати в належному стані? Чи чекаєте щоб через 4 роки волинькі перевертні депутати його відремонтували?
Лучанка до балакун Показати IP 21 Січня 2015 13:46
Аби говорити...
Ківерчанин Показати IP 21 Січня 2015 13:10
Цьому кортику більше 8 років, покриття не вічне тому як дбайливо ми б не відносились всеодно такий би став!
Лучанка до Ківерчанин Показати IP 21 Січня 2015 13:45
Маєте рацію. Немає нічого дивного, що за такий тривалий період використання кортика покриття зносилось, а огорожа порвалась. Там же постійно відбуваються тренування...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus