USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцях відкрили майданчик для street workout

1 Липня 2019 08:44
У Ківерцях до Дня молоді відкрили майданчик для street workout. Ідею озвучили місцеві любителі спорту, а допомогла її втілити народний депутат Ірина Констанкевич, яка поклопотала перед Волинською обласною радою про виділення коштів, йдеться на сайті нардепа.

Втілив задум у життя підприємець, помічник народного депутата Ігор Климчук. 30 червня була перерізана червона стрічка, а місцеві спортсмени показали майстер-клас.

«Ми вдячні Ірині Констанкевич за підтримку нашої ініціативи, бо тепер ми без проблем можемо займатися спортом», – не приховували радощів хлопці.

Найактивнішу молодь Ірина Констанкевич нагородила подяками народного депутата.

«Ініціативною групою стали хлопці, які займаються безпосередньо цим видом спорту. База конструктивних елементів, яка була у парку, потребувала розширення, підтримала ініціативу молоді народний депутат Ірина Констанкевич, а ми виготовили і встановили цей майданчик. Ми повинні підтримувати такі ініціативи молоді, щоб молоді люди не проводили вільний час у наливайках, а на спортивних майданчиках», – розповідає Ігор Климчук.

Також цього дня у центральному парку культури та відпочинку відбулося святкування Дня молоді.

Почесною грамотою Верховної ради України був відзначений уродженець Ківерцівського району, народний артист України Василь Чепелюк.

«Ірина Мирославівна завжди пам’ятає про нас і разом з нами. Отож щирий Вам та низький уклін», – звернувся до присутніх Василь Чепелюк

Подяками народного депутата були відзначені: Ігор Мисковець – перший заступник міського голови Ківерцівської ОТГ, Ольга Поліщук – заступник міського голови Ківерцівської ОТГ, Ольга Матвійчук – головний спеціаліст з проектної діяльності відділу юридичного забезпечення тпа адміністративних послуг Ківерцівської ОТГ.

Завершилось дійство концертом та дискотекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus