USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Маестро з Волині нагородили Міжнародною відзнакою

6 Червня 2018 11:18
Художньому керівнику камерного оркестру «Кантабіле» обласної філармонії, народному артисту України Товію Рівцю вручили міжнародну нагороду імені Йоганна Себастьяна Баха.

З цією метою, як повідомляє Волинь, до нашого міста завітав всесвітньо відомий скрипаль професор Міхаель Стріхарж з Німеччини, який є президентом однойменного фонду. Ця організація славна не лише проектами для підтримки музикантів, але й проведенням різноманітних творчих заходів. Саме у рамках Фестивалю Фонду, Кафедральний костел святих апостолів Петра і Павла став місцем, де звучали найкращі зразки класичної музики.

Творчий вечір розпочався із виконання оркестром «Кантабіле» творів Антоніо Вівальді. Після цього прозвучала «Токката і фуга ре мінор» геніального Йоганна Себастьяна Баха. І символічно, що коли стихли оплески, професор Стріхарж відзначаючи музичні таланти Товія Михайловича, нагородив його диригентським жезлом імені великого німецького композитора.

Після урочистої миті слово взяв директор Волинської обласної філармонії Сергій Єфіменко. Він у свою чергу подякував професору Стріхаржу за візит та можливість приймати Фестиваль у Луцьку. А за тим, вручив пану професору диплом почесного президента «Кантабіле».

У костьолі знову зазвучала безсмертна класика. Товій Михайлович впевнено керував виконавцями, спрямовуючи музику у єдине річище. І допомагав йому у цьому подарований жезл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus