USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мобілізованих росіян кинуть на війну майже без підготовки, – британська розвідка

26 Вересня 2022 20:02
Мобілізованих російських чоловіків, більшість з яких немає військового досвіду, відправлять на війну проти України після мінімальної підготовки.

Про це йдеться у щоденному огляді Міністерства оборони Великої Британії, передає ТСН.

«Відсутність військових інструкторів і поспішність, з якою Росія почала мобілізацію, передбачає, що багато хто з військовослужбовців вирушить на передову з мінімальною відповідною підготовкою», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У Білорусі почалися рейди через навалу чоловіків, які втекли з РФ: у Мінську помітили натовпи росіян з валізами

Також зазначено, що серед новобранців очікується високий рівень скорочення особового складу.

Перші групи мобілізованих чоловіків почали прибувати на військові бази. Виписано вже кілька десятків тисяч повісток. Тепер Росія зіткнеться з адміністративними та логістичними проблемами, пов'язаними з навчанням військ.

Читати ще: РФ використовує мобілізацію для посилення рос гвардії, – розвідка Британії

За даними розвідки, на відміну від більшості західних армій, збройні сили РФ проводять початкову підготовку солдатів на низовому рівні в рамках оперативних підрозділів, а не у спеціалізованих навчальних закладах. Здебільшого один батальйон у складі кожної російської бригади залишається в гарнізоні, якщо два інші розгортаються, і може надати кадри інструкторів для навчання новобранців чи поповнення.

Однак Росія перекинула багато цих третіх батальйонів до України. Багато хто з нових військовослужбовців протягом кількох років не мав військового досвіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus