USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Британська розвідка: Росія готує нових людей для війни з Україною

2 Серпня 2023 12:17
Останні два місяці Росія, скоріш за все, почала формувати нові великі з’єднання, щоб посилити свої наземні сили. До них належить 25-а загальновійськова армія.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міноборони Великобританії.

Як зазначається у зведенні, після вторгнення в Україну Росія переважно задіяла мобілізованих резервістів для поповнення існуючих формувань або у складі піхотних полків. Вона рідко створювала нові загальновійськові організації, такі як загальновійськові армії.

Читати ще: Британська розвідка: Росія застосовує новий вид техніки на Запорізькому напрямку

За даними британської розвідки, виняток склав створений влітку 2022 року 3-й армійський корпус, який загалом показав себе погано.

«Росія, швидше за все, розмістить будь-яке нове формування як резерв в Україні. Однак у довгостроковій перспективі Росія прагне посилити свої сили перед НАТО. Без нової великої хвилі обов’язкової мобілізації Росія навряд чи знайде достатньо нових військ, щоб забезпечити хоча б одну нову армію», – зазначають у Міноборони Британії.

Як повідомлялося раніше, російські окупаційні війська, що діють на півдні України, страждають від психологічного виснаження, нестачі боєприпасів і резервів, а також від проблем з координацією між підрозділами різних військових формувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 2 Серпня 2023 12:52
Британська розвiдка -"капiтан очевидность"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus