USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Морально допекли? Причиною самогубства поліцейського з Ковеля міг бути конфлікт з керівництвом, – джерело

30 Листопада 2021 12:00
Причиною самогубства 28-річного поліцейського Владислава Корнелюка, який застрелився у відділі патрульної поліції в місті Ковель, міг бути конфлікт з керівником.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив один із працівників цього відділку, який зі зрозумілих причин забажав залишитися анонімом.

З його слів, незадовго до фатального пострілу в туалеті, що розташований у приміщенні ковельської поліції, молодий поліцейський вийшов із кабінету одного з керівників. Ймовірно, між керівником і підлеглим виник конфлікт.

Читати ще: У поліції прокоментували самогубство патрульного в Ковелі

«Його могли довести до самогубства через тиск. Але про це вам ніхто не розповість. Будуть все валити на проблеми у сім’ї. Можливо, вони (проблеми особистого характеру, – ВН) були. Може, через це у Влада був поганий психоемоційний стан, але він (керівник, – ВН) його просто морально допік», – повідомляє колега загиблого. Проте невідомо, про кого саме з керівництва йдеться.
Зауважимо, що у колективі відділу патрульної поліції Ковеля атмосфера й справді подеколи була напруженою. На тиск з боку керівництва скаржилися самі ж патрульні. Зокрема, у вересні 2021 року виник конфлікт між поліцейськими та їхнім начальником. Патрульні надіслали журналістам відео скандалу після чергової спроби підлеглого отримати вихідний. Тоді спроби патрульних працювати і відпочивати так, як передбачено законом, завершилися нічим.

«Ти хоч по-правильному, бл**ь? Буде тобі по-правильному... Увольняйся на**й, якщо тебе не влаштовує. Рот закрий і сиди!» – відповів начальник підлеглому.
Нагадаємо, 28-річний поліцейський застрелився у відділі патрульної поліції в місті Ковелі. Інцидент трапився 29 листопада близько 12:00 на вулиці Драгоманова. Відомо, що чоловік вийшов у туалет, де і пролунав постріл. Швидка прибула на місце події оперативно, проте врятувати чоловіка не вдалося.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Олег Показати IP 30 Листопада 2021 12:24
Хто б сумнівався. Прогнивша "мєнтовська" система нікуди не зникала!
Народна прокуратура до Олег Показати IP 30 Листопада 2021 13:09
Вся патрульна поліція була набрана з нуля, за грузинськими уявленнями. Туди пішли ті бармени, стриптизерки, безробітні, у яких "світились очі" і які декларували прагнення змінювати країну. Такими ж новими є і їх керівники, котрі виросли з середовища самих же патрульних. Про яку систему Ви лепечете? Не там шукаєте причину. Вона полягає в тому, що якщо людина була хамлом за барною стійкою, такою ж вона і залишилась, випадково одягнувши погони поліцейського, отримавши всього лиш тримісячну підготовку "зліт-посадка". Який підбір кадрів - такі й наслідки.
Олег до Народна прокуратура Показати IP 30 Листопада 2021 13:54
По перше - оновлення особистого складу відбулося не повністю. По друге - всі "Мєнти", які попали під люстрацію, згодом назад поновилися (хто захотів). Основні принципи функціонування системи не змінилися. Якщо "мєнта" одягти в поліцейську форму, поліцейським від цього він не стане.
morpheus до Народна прокуратура Показати IP 30 Листопада 2021 15:23
Майже все так, але є одне велике АЛЕ, поліцейська реформа передбачала, що частина старих представників просто пройде переатестацію і залишиться далі працювати. По суті так і сталося, а нова поліція це не тільки про нових людей в ній.
Андерсон до Олег Показати IP 30 Листопада 2021 13:12
А ну, не вигадуйте - то всьо після майдану. От зараз прийде сюда ''народна прокуратура'' та пояснить, що во всюму винуваті грузини, що так провели реформу.
Андерсон до Андерсон Показати IP 30 Листопада 2021 13:34
Поки набирав коментаря, то прийшов
Не!!! до Андерсон Показати IP 30 Листопада 2021 13:59
Не трогай народну прокуратуру, він трішки ображений по життю...
Скептик Показати IP 30 Листопада 2021 12:25
Якщо патрульним не подобається керівник - то гнати треба такого керівника. Це служба, і командир має підтримувати в цій нелегкій буденності, мотивувати. А не "неподобається - звільняйся". Так тому і звільняються, а на інших навантаження ще більше росте. Такі кєровники вбивають останні хороші кадри, що ще є в патрульці.
Ой не ту країну назв до Скептик Показати IP 30 Листопада 2021 15:54
Саме з за таких «вумних» як ти і проходять майдани кожен день в Україні!! Всі такі знавці, що аж страшно…. А спробуй побути при посаді, та мати ідилію та порядок в колективі…. Саме з за таких гондурасів як ти і розшаровуються колективи… все він знає, все він вумний… а у самого освіти і досвіду, певно лишень лопатою махати, чи кермо крутити … та обси**ти всіх та все.., а сам певно запалка використаного до смітника не донесе, та по під ноги кине. Диванні генерали …… p.s. Нічого спільного ні до ментів ні до поліціянтів, та і години в органах не працював..
... до Ой не ту країну назв Показати IP 1 Грудня 2021 00:17
З ваших слів.." А спробуй побути при посаді,та мати ідилію та порядок в колективі.." Коли не вміє керівник бути при посаді і тримати порядок та ідилію як в колективі,так і на своєму язиці (мова спілкування з підлеглими),то хай Звільняється,а не займає посаду Керівника!
укринець Показати IP 30 Листопада 2021 12:36
спочатку потрібно пристрелити того, хто доводить, а самому подумати що робити
Андрій Показати IP 30 Листопада 2021 12:41
А чи нормально вчинив "колега", який продовжує працювати і озвучувати ЗМІ свої ЗДОГАДКИ??? Друзі, через "допекли", не вкорочують собі віку. "Колега" який це коментує журналістам у той час, коли поліцейського ще навіть не поховали, як мінімум не достойний бути прочитаним. Не тим займаєшся, "друже"! Подумай про це!
... до Андрій Показати IP 1 Грудня 2021 00:21
То ви,Андрію,знаєте через що поліцейський вкоротив собі віку і боїтеся озвучити??
Сумно Показати IP 30 Листопада 2021 12:55
А голова поліції Клименко дивиться ці відосікі і радіє: ось які вимогливі у нього молодші командири на місцях! А про простих людей-поліціянтів він й не думає. Під отаким керівництвом реформа поліції деградувала і зайшла в тупик!
Lola Показати IP 30 Листопада 2021 12:57
Шановні поліцейські! Які зацікавленні в знятті керівника! Досить!!! Таке враження що ви єдині хто лікує із за смерті колеги, бо вам на руку до попереднього відео, яке ж ви і оприлюднювали. Ганьба вам!!!!
Поліцейській до Lola Показати IP 30 Листопада 2021 16:01
Це все Зайцев на робив і постійно наїжджав на Славу! Мучив нагружав роботою після зміни. Невитримав.
Поліцейський Показати IP 30 Листопада 2021 13:06
А ще змушували примусово вакцинуватися!!!!!
Lola до Поліцейський Показати IP 30 Листопада 2021 13:33
Примусово вакцинуватися! Причому тут вакцинація? Мова йде про гниль, яка ще працює в тому відділі і зливає непотріб! А смерть хлопчини, який не витримав проблем в житті тільки на руку! І далі продовжують ховатися, і я впевнена, очі в підлогу пускають , і вичікують моменту
Вдую до Lola Показати IP 30 Листопада 2021 14:35
Яка гниль? ви про керівництво?
Анонім Показати IP 30 Листопада 2021 13:09
А десь уже бродило відео, як начальник не давав вихідний і відсипний після чергування. Чи це не в цьому самому відділенні. Там начальник зі своїм кумом прямо погрожували поліцейським
Ага до Анонім Показати IP 30 Листопада 2021 14:37
в тому свмому та той самий начальник. не віриш, то чпитай в прости господі а Lola, то його кума
Прокурор Показати IP 30 Листопада 2021 16:41
За хамську поведінку і ігнорування вимог законодавства начальника звільнити і притягти до криміналу. Звільнити і внутрішню інспекцію за не притягнення начальника відділку до відповідальності. Звільнити нач поліції області.
От Показати IP 1 Грудня 2021 21:01
бля, ще вчиняти самогубство через конфлікт з начальством!Та начальники хамли і придурки є скрізь. То менталітет такий, що ледь-ледь з г..на вибралось, то вже носа до неба і вважає що воно цар, а всі решта холопи, скрізь так, буквально скрізь. На куй послати та й по всьому, бо ніщо не варте вашого життя, а тим більше якесь с..не керівництво.
Луцьк Показати IP 2 Грудня 2021 09:34
Хто знає цю народну прокуратуру? Правда, що це бувший поліцай якого за пиятику вигнали на пенсію? Народний ти шо за Х з гори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus