USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мовчати не можна: полонені азовці з Луцька потребують підтримки

29 Листопада 2022 15:00
Луцька міська рада продовжує роботу із допомоги сім’ям військовополонених та військовослужбовців, що вважаються зниклими безвісти.

29 листопада відбулася зустріч Луцького міського голови Ігоря Поліщука та заступника міського голови Ірини Чебелюк із дружинами захисників “Азовсталі”, які зараз перебувають у російському полоні: Світланою Тепляковою (чоловік Сергій Тепляков), Марією Думіч (чоловік Андрій Русенко), Тетяною Шевчук (чоловік Сергій Шевчук).

Рідні азовців розповіли про те, коли востаннє виходили на зв’язок зі своїми чоловіками і які кроки робили для їхнього повернення.

Міський голова засвідчив свою підтримку жінкам військових і запевнив, що влада міста зробить усе можливе, аби їхні чоловіки повернулися додому якомога швидше.

“Окремі посадовці кажуть, що не треба шуміти, що це може зашкодити. Але люди, які брали в полон наших хлопців, добре знають, хто є хто, хто в якому званні, тому не шуміти – неправильно. Про кого більше нагадують – той має більше шансів на звільнення. Тому я як міський голова направлю офіційні листи у всі необхідні інстанції. Зробимо все можливе, щоб ваших чоловіків обміняли якомога швидше”, – запевнив Ігор Поліщук і додав, що міська рада проведе потужну інформаційну кампанію з підтримки полонених, а їхнім родинам буде надано усю необхідну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus