USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мовний закон «завис» до обрання нового спікера

4 Липня 2012 12:25
Підписати закон «Про основи державної мовної політики» може тільки спікер парламенту.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов (на фото), відповідаючи на питання про те, хто може підписати прийнятий мовний закон, - повідомляє ТСН.
Говорячи про те, хто буде підписувати цей документ у зв'язку із заявою Литвина про відставку, Єфремов сказав: «Спікер парламенту. Новий спікер парламенту».
Єфремов зазначив, що в практиці роботи Верховної Ради немає випадків, коли прийняті закони підписувалися заступниками голови Верховної Ради. «Взагалі такої практики не було. Всі документи, які виходять з Верховної Ради, підписує спікер», - сказав лідер фракції ПР.
Нагадаємо, парламент на засіданні у вівторок прийняв закон «Про основи державної мовної політики», значно розширює сферу застосування російської мови. Парламентська опозиція заявила, що «мовний» закон 3 липня був прийнятий з великою кількістю порушень.
А у середу голова Верховної Ради Володимир Литвин та заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявили про свою відставку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 4 Липня 2012 12:35
Адама, дзвінкоголосого, на спікера вибрати, і зразу посадити. На палю...
Кіндрат Показати IP 4 Липня 2012 14:32
Адам Іванович буде спікером Верховної Ради і більше нікого не треба !!!
дед Показати IP 4 Липня 2012 20:16
мартинюка комуняку треба садити а не в спикери
Sergiy84 Показати IP 5 Липня 2012 09:49
комунякунагиляку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus