USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Моє серце належить Україні»: італійський фотограф, який з допомогою світлин розповідає світові про українців, завітав до Ковеля

27 Листопада 2022 22:08
Джованні Карді – італієць, який понад 20 років мешкає в Лондоні. Останні кілька днів провів у Ковелі. До того робив знімки в Ужгороді та Мукачевому.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Джованні разом з українськими фотографами та журналістами брав участь у проєкті «Україна, яку не можна забути».

Зараз команда, у якій він працює, готує новий альбом про українських жінок.

До Ковеля, каже, приїхав ще й тому, що місто розташоване неподалік кордону з Білоруссю. Зізнається: хотів побачити на власні очі життя в країні, де йде війна, адже не про все можна дізнатись із медіа. Він хоче з допомогою світлин розповісти світові про Україну та її людей.
Читати ще: «З видимого пізнавай невидиме»: у Луцьку гостює Григорій Сковорода. Фото

У Ковелі Джованні встиг поговорити з воїнами, які були поранені на фронті, рятувальниками, порозмовляв з переселенцями, людьми, які допомагають цим сім’ям, прийшов він і на захід до Дня пам’яті жертв Голодомору. Йому цікаво зустрічати перехожих на вулиці, спілкуватися з ними.
«Вразили сила, віра, мужність та незламність українців. Люди виконують щодня велику роботу і не вважають це героїзмом. В Україні війна, все не просто, але усі продовжують жити не опускаючи рук», – поділився він враженнями.

«Моє серце належить Україні», – додає Джованні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus