USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Можна поставити пастки: у США здають в оренду легендарний будинок сім'ї з фільму «Сам удома»

2 Грудня 2021 22:59
У США здають в оренду легендарний будинок сім’ї Маккаллістерів із серії американських різдвяних сімейно-комедійних фільмів «Сам удома» з Маколеєм Калкіним у головній ролі.

Оголошення від імені старшого брата Кевіна Маккаллістера Базза з’явилося на Airbnb 1 грудня, пише УНІАН з посиланням на NBC News.

Будинок розташовано на околиці Чикаго. У ньому є дві спальні, Wi-Fi, телевізор і камін, кімнати декоровані до Різдва.

Забронювати таке житло поки що можна лише на один день – 12 грудня. Бронювання стане можливим з 7 грудня, ціна – 25 доларів.

Гостей зустріне актор Девін Ретрей, який зіграв Базза. Орендарі серед іншого зможуть встановити пастки, схожі на ті, що робив Кевін у фільмі, поласувати «кращою піцою в Чикаго» і подивитися перезапуск знаменитої картини – «Сам удома» (Home Sweet Home Alone), що вийшов у листопаді на стрімінговій платформі Disney+.

На честь першої здачі будинку Маккалістерів Airbnb пообіцяв зробити разове пожертвування дитячій лікарні La Rabida в Чикаго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus