USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Можна відірвати асфальт руками: як у селі на Волині «зробили» ямковий ремонт

4 Вересня 2020 08:44
У селі Наталині, що входить до Колодеженської сільської ради Горохівського району, асфальт після ямкового ремонту можна зірвати руками.

Сільська голова Тетяна Марчук розповіла Суспільному, що грошей на ремонт з місцевого бюджету не витрачали.

Дорогу у селі Наталин зробив місцевий підприємець своїм коштом, – розповідає сільська голова. Приїхали люди, зробили ямковий ремонт, договір з сільською радою ніякий не укладався. «Якби він відійшов – він пішов би за колесами першого дня, але він не пішов, асфальт лежить. Ми не робили суцільно, ремонтували – більші вибоїни», – пояснює жінка.

У ямах на дорозі, що утворилися біля будинку Ольги Татушко, плавають качки.

«Дороги в ямах тут понад 30 років, – каже її сусідка Галина Губернатор. – Ямкові ремонти тут тримаються місяць-два. Вантажівки розбивають його».

«Цього року в селі хотіли зробити ремонт доріг за співфінансування із державного бюджету: «Кошти ми мали, хотіли кошти на співфінансування виділити. Та цей рік так склалось, що карантин – ні район, ні область не виділяли коштів», – каже сільська голова.

Водій Юрій Левчук щодня їздить цієї дорогою. Через бездоріжжя машину ремонтує постійно. «Сьогодні, – розповідає, – повертається зі станції техобслуговування».

Зі слів Тетяни Марчук, після виборів 25 жовтня сільська рада увійде до складу Городищенської об’єднаної громади. Тоді місцеві дороги перейдуть до ОТГ – громада й ремонтуватиме їх за свої гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ааа Показати IP 4 Вересня 2020 13:29
Вийдіть геть разбійники, то велике будівництво. Слава, слава, найвеличнішому лідеру Європи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus