USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мріяв про весілля після війни: на Волині попрощалися з 27-річним захисником

4 Червня 2022 18:35
Жителі Горохівської територіальної громади попрощалися із захисником України Олександром Коцюбинським, який загинув на війні Росії проти України.

Про загибель Олександра, який проживав у селі Крижова, стало відомо 29 травня, пише Волинь.

Жителі сусідніх сіл Охлопова й Квасова зустрічали й проводжали героя навколішки, стелили йому останню земну дорогу квітами й не стримували сліз.

Вони й усі, хто знав Олександра, завжди поважали його за власну думку й активну життєву позицію.
«Саша ріс патріотом змалку. Рвався захищати Україну зовсім юним, коли на Донбасі почалася АТО», – згадує з материнською теплотою ексголова Квасівської сільської ради Надія Ворончук.

«Олександр ніколи нікого не підвів, повсякчас був ініціатором і душею кожного хорошого товариства. Йому можна було доручити найвідповідальнішу справу», – каже староста Журавниківського старостинського округу Наталія Сірук.

Коли Росія зазіхнула на нашу землю, Олександр пішов воювати добровольцем батальйону «Азов». Цей вродливий і шанований усіма молодий чоловік мав кохану дівчину і після закінчення війни мріяв одружитися.

Не судилося. На похоронах сумними були навіть барвисті стрічки на весільних короваях.
Будував багато планів. У 2014 році він закінчив бухгалтерське відділення Горохівського коледжу ЛНАУ, потому – Львівський державний університет внутрішніх справ. Був відповідальним, бо на війні йому ввірили складну місію розвідника.

Похорон був велелюдним. Із отчого дому похоронна процесія рухалася селами Охлопів і Квасів. Заупокійне Богослужіння в храмі Преображення Господнього с. Квасів очолив декан Горохівського благочиння, настоятель Свято-Вознесенського храму о. Андрій Сидор.

У Горохівській громаді 4-5 червня оголосили Днями жалоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 6 Червня 2022 16:57
Вічна пам'ять воїну, який загинув за Україну. Сил і наснаги рідним йому людям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus