USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Мрії про нове житло здійснюються у ЖК «Атлант»*

11 Грудня 2018 15:00
У новобудові, що на вулиці Рівненській, 25, киплять роботи. Забудовник зводить нові секції житла і вимощує бруківку, а новосели наводять лад у придбаних квартирах. Останні штрихи – і в панорамних вікнах замерехтять вогні новорічних ялинок!

– Завдяки ЖК «Атлант» ми з дружиною здійснили свою мрію про власне житло, – каже Ігор Янчук, мешканець ЖК «Атлант-2». – Скажу відверто, тривалий час придивлялися до цього об’єкту. Паралельно моніторили інші новобудови у Луцьку. Коли будувалася перша секція, було страшнувато вкладати гроші. Тому почекали, коли здадуть в експлуатацію другу секцію. Лише тоді сумніви остаточно розвіялися і ми купили квартиру в третій черзі, – розповідає власник сучасного житла.

За словами Ігоря Янчука, на той час був зведений лише каркас будинку, вікна – не засклені. У центрі продажів молодій родині порадили зробити перепланування. Янчуки скористалися такою нагодою і замовили ще теплу підлогу. Новий рік 2018 родина планує зустрічати в ошатній квартирі.
– Кімнати теплі і просторі, особливо дружині подобаються панорамні вікна, адже наше житло на сьомому поверсі. Газ, вода, світло і інтернет постачаються без перебоїв, – зазначає лучанин.
Андрій Денисюк придбав квартиру в ЖК «Атлант-2», ретельно зваживши усі «за» і «проти». Молодий чоловік проаналізував багато факторів, перш ніж звернувся у відділ продажу.

– Для мене було важливо, що будинок має вигідне розташування. Поряд – дитсадок, школа, поліклініка. А ціна була на рівні житла, що будувалося на околицях Луцька. Роботи тривали безперервно, зводилися секції за секціями. Я бачив, що в будинках, які «виростали» на болотистих ділянках, із часом з’являлися тріщини, а в підвалах – вода. А ЖК «Атлант» розташований на гарній ділянці, де таких проблем не може бути, – переконаний новосел.

Андрій Денисюк наголошує, що на момент здачі житла були підключені всі комунікації. А високу якість енергозберігальних вікон і котла оцінили фахівці, які укладали з власником житла договори на обслуговування.

Совісну роботу будівельників відзначив і Олександр Скрильов, який придбав квартиру в ЖК «Атлант-2».

– Майстри, які робили ремонт у нашому помешканні, відразу оцінили на «відмінно» стіни і стелі у кімнатах. Бо в інших новобудовах їм доводилося навіть перемуровувати стіни, не кажучи вже про витрати на вирівнювання, – розповідає Олександр Скрильов. – А ще ми переконалися, що між облицювальною клінкерною цеглою і внутрішньою кладкою є шар мінеральної вати завтовшки 10 см.

Про те, що забудовник дбає про комфорт і якість житла, свідчать навіть дрібниці, кажуть мешканці ЖК «Атлант». Колір бруківки у дворі, оздоблювальна плитка у під’їзді, освітлення на датчиках руху, поручні – все найвищої якості. Невдовзі у дворі з’явиться дитячий майданчик, зона барбекю і паркінг для автомобілів. А ще триває пошук інвестора, щоб в одній з майбутніх секцій на першому поверсі облаштувати приватний садочок для найменших жильців.
Мешканці ЖК «Атлант-2» у липні створили ОСББ «Рівненська, 25Г», яке очолила молода і енергійна Олена Фролова.

–Розумію, що роботи у нас – непочатий край. Але це – приємні клопоти. Адже, на відміну від вторинного житла, у нас нові комунікації, утеплені стіни і дахи. Ми ж маємо знайомих і родичі, які проживають у будинках, збудованих до 2000 року. Вони змушені платити шалені суми за комунальні послуги, вкладати гроші в осучаснення комунікацій, адже старі виходять з ладу, – констатує Олена Фролова.

Власники житла задоволені, що приміщення на перших поверхах заплановані під комерційні. На території ЖК «Атлант» вже є будівельний і продовольчий магазин, стоматологічний кабінет. Сподіваються, що з часом з’являться і промислові крамниці. Одним словом, все необхідне можна буде придбати, спустившись у двір. Загалом у ЖК «Атлант» заплановано збудувати 17 багатоквартирних будинків. Сучасні квартири придбають майже 1,5 тисячі родин.

Якщо ви хочете придбати досконале житло за доступними цінами, за довідками звертайтеся у відділ продажу: Луцьк, вул. Рівненська, 25, телефони: 096 889 91 91, 095 889 91 91.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луч Показати IP 12 Грудня 2018 00:04
Де паркомісця?
опа до Луч Показати IP 13 Грудня 2018 10:05
немає і буде мало, а значить двір екологічно чистий))) Правда з сусідніх доріг вихлопів вітер нанесе(((
за сало Показати IP 12 Грудня 2018 21:07
гарний собака

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus