USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Муніципали у Луцьку прибиратимуть територію після демонтажу МАФів

20 Грудня 2017 15:31
Відтепер відновлювати благоустрій на місці демонтованих тимчасових споруд будуть працівники муніципальної варти – накладання штрафі на власників споруд не дає потрібного результату.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 грудня.

Під час обговорення одного з проектів рішень щодо демонтажу тимчасових споруд член виконкому Валерій Корпач поцікавився, хто відновлюватиме газон на місці демонтованого кіоску.

Директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська пояснила, що відповідно до затвердженої програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території міста Луцька на 2018 рік, відновлювати благоустрій після демонтажів будуть муніципали. Наприклад, після демонтажу кіоску, який був встановлений на газоні, вони знімуть бруківку та відновлять газон. З її слів, наразі накладання штрафів на підприємців у 98% не спонукає їх відновлювати благоустрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
56 Показати IP 20 Грудня 2017 15:37
Це ж будуть люди найматись . Невже сиротинська буде сама цю бруківку знімати . Це як тепер Сиротинська буде збагачуватись. ЯкЩо фінанси будуть в її руках .
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2017 15:38
Цікаве рішення. Можливо якби ці горе-муніципали трішки своїми руками бруд поносили, то і підходили б до руйнування міста більш зважено.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus